suha koža med stegenčki (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Adelina -> suha koža med stegenčki (30.4.2005 21:28:01)

Naš 10-mesečni pikec ima med stegenčki zelo suho kožo. Nikoli ni bila vneta, le zelo suha, hrapava je postala. Je možno, da je to ratalo od kreme, ki jo uporabljava (Bubschen)? A ve kej namažete med stegni al samo po ritki in spolovilu? Po vsakem previjanju ga obrišem s suho krpo in nekaj časa pustim nagca, da bi se res posušilo. Nej ga neham mazat med stegni?
Najlepša hvala in lep pozdrav!

niki5 -> suha koža med stegenčki (30.4.2005 22:01:17)

Jaz ga vedno namažen med stegni. Uporabljam pa hladilno mazilo - lekarniško. Za suho kožo pa imam tudi od Avene kremo Trixera, katera je res dobra.

tia&silvija -> suha koža med stegenčki (30.4.2005 22:06:40)

Mi imamo tudi kremo za ritko od Bubchena pa smo tudi dobili suho kožo med stegenčki oziroma v gubi med stegenčki in luliko. Koža je bila suha en teden sedaj je pa vse OK in nisem nič spremenila.

Očitno mine samo od sebe.

LP, S&T

Anja167 -> suha koža med stegenčki (30.4.2005 23:40:28)

Pa kaj je res s to Bubchen kremo? Mi se sicer med stegni ne mažemo, je bila pa koža pikassta (hrapava) na istem mestu kot pri S&T. Toliko o vsej naravi v tej kremi...

BONI* -> suha koža med stegenčki (1.5.2005 20:07:40)

Naš je tudi dobil po Bubchnu suho, hrapavo kožico-ko šmergl papir. Drugače je to dobra kremica in res fino zaščiti, amak kožica pa res hrapava rata. Zato mi bubchen uporabljamo samo za čez noč, za čez dan pa kar lekarniško hladilno mazilo in je super. Kožica je sedaj čisto lepa:bravo:

Lp, Boni

TanjaK -> suha koža med stegenčki (2.5.2005 13:04:04)

Tudi pri nas je bilo enako po tej kremi.

Stran: [1]