Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Za nasvet bom iz srca hvaležna! 30.4.2005 17:15:23
|
|
|
|
angelika
|
Lep pozdrav vsem skupaj! Čeprav so prazniki so moje misli vsak dan pri načrtovanem :duda: Zanima pa me vaše mnenje glede ene moje težave, in sicer. Pred desetimi dnevi sem imela :hudicek:, ki je trajala samo dva dni in je bila precej šibka. Spremljali so jo vsi običajni simptomi, kot so krči, zvijanje,... Po dveh dneh, ko se je krvavitev ustavila, pa krči kar niso prenehali. Vsak dan od takrat me boli v sp. delu trebuha, čutim krče, prsi pa ne smem niti dotakniti. Ves čas letam na WC, ker se mi zdi, kot da bo nova krvavitev. A katera ve kaj bi to bilo? Nekaj čudnega se dogaja. Kot, da imam menstruacijo že pol meseca, a brez krvavitve. Kakšna ideja? Vsem skupaj nekaj prazničnih :rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Za nasvet bom iz srca hvaležna! 30.4.2005 17:19:06
|
|
|
|
Pia73
|
Verjetno psiha, lahko pa tudi nosečnost ali kakšno vnetje,... :zmeden: Kdo bi to vedel??? Naredi test, najcenejši so že okoli 300 SIT in če se po nekaj časa stanje ne normalizira bo treba na posvet k zdravniku,... Pa srečno! :rozica:
|
|
|
|
Za nasvet bom iz srca hvaležna! 30.4.2005 17:30:25
|
|
|
|
MEGY_Patricija
|
Draga angelika moje mnenje je pa upam da ves da nisem ginekolog da si ocitno zanosila in si vseeno dobila rahlo :hudicek: kot si napisala a ker ni dala pravih znakov kot jih da ponavadi je moje mislenje tako da bos ze naslednji mesec lahko rekla da bos postala ponosna:nosecka: mamica ce pa se motim pa ne obupaj vsak mesec ima 30 dni in leto 12 mesecev pa veliko srece Lep pozdrav od MEGY
|
|
|
|
Za nasvet bom iz srca hvaležna! 30.4.2005 17:52:07
|
|
|
|
emaa
|
prav lahko si noseča, cimrina hčerka je imela še 4 mesece M, in ni vedela, da je noseča, so šele potem ugovotili, ko se je kar širila okoli pasu.
|
|
|
|
Za nasvet bom iz srca hvaležna! 30.4.2005 19:06:12
|
|
|
|
tinkamiška
|
Angelika, tudi jaz mislim, da bi blo najboljše najprej naredit test. Čisto možno je da si zanosila:rozica::) Držim pesti za:modri::roza::miska::miska::miska: In javi nam, kako in kaj, velja? Tinka
|
|
|
|
Za nasvet bom iz srca hvaležna! 30.4.2005 19:34:24
|
|
|
|
angelika
|
Hvala vam punce. Upoštevala bom vaš nasvet in naredila test. Joj, kako bi bila vesela, če bi bila srečka :nosecka:!!!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?