Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kako odstraniti znamenje 5.3.2009 8:30:49
|
|
|
|
end1
|
jaz bi si tudi rabla odstranit znamenje, kje pa si prišla tako hitro na vrsto? Strah pa je pomoje normalen!
|
|
|
|
RE: kako odstraniti znamenje 5.3.2009 8:38:49
|
|
|
|
Čupka
|
Hm....dolgo nazaj sem si tudi jaz dala odstranit znamenje na hrbtu. Poseg poteka ambulantno, v lokalni anasteziji. Tisto ne boli nič, razen pač to, da špikne, ko di da injekcijo lokalnega anestetika. Jaz imam brazgotino kar vidno, ampak sem bila še tako mlada takrat, da se mi ni zdelo vredno upoštevat nasveta od dr., da naj ne ležim na hrbtu, dokler se celi. No, pa sem ležala.... in zdej jo mam. Če bi ubogala in mazala brazgotino s tistim mazilom, ki preprečuje brazgotinjenje tkiva, je ne bi imela skoraj nič Nič se ne boj. Poseg je simpl, boli ne nič, samo potem lepo neguj brazgotino in to je to.
|
|
|
|
RE: kako odstraniti znamenje 5.3.2009 11:45:08
|
|
|
|
Netopirčy81
|
Kot je rekla Čupka, dajo ti lokalno anastezijo, odrežejo in zašijejo in preflajštrajo. Jest sm pol flajštre menjavala na 3 dni, mela sem lepo zaceljeno, tko da ful fajn. Nič ti ni treba bit strah. Je pa hitro mimo.
|
|
RE: kako odstraniti znamenje 5.3.2009 11:48:11
|
|
|
|
metuljčica1
|
Meni so lani poleti odrezali znamenje na hrbtu.Nič ni bolelo, razen tista injekcija.Šive so mi pustli tam nekje 10dni, ker je bilo na takem mestu, da bi lahko počlo.Brazgotina je pa dokaj majhna, bi bla še manj vidna če bi se izogibala soncu, je blo pa poletje, pa morje, bazeni...Ni hudega res, ne skrbi preveč
|
|
|
|
RE: kako odstraniti znamenje 5.3.2009 12:10:22
|
|
|
|
Felicita
|
Spark si zihra da ti ga bojo ju3 odstranli? pomoje greš samo na posvet (predoperativni), ker se (vsaj v javnih ustanovah) čaka 3-6 mesecev na odstranjevanje. sicer kot so povedale - lokalna omrtvitev, potem pa odvisno kdo dela - če je plastični kirurg (znamenje na zelo vidnem mestu - obraz,...) potem se ne bo praktično nič vidlo, sicer ostane mala brazgotinica.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: kako odstraniti znamenje 5.3.2009 16:26:39
|
|
|
|
srki
|
Meni je to naradil kar splošni zdravnik , malo zapeče ko ti okrog znamenja omrtvičijo tkivo, imela sem šive, nobenih flajštrov, malo pa se vidi brazgotinica, po mojem je to tudi odvisno od tega, kako to odreže in od velikosti znamenja. Kolikor vem, se potem znamenje tudi pošlje v nadaljnjo analizo, če je slučajno, bog ne daj, rakavo.
|
|
|
|
RE: kako odstraniti znamenje 5.3.2009 19:12:01
|
|
|
|
2.2.
|
moja mama pa je glih včeraj šla k privat dr. ki dela lasersko in ni potem nobene brazgotine....
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?