|
Mi ponoči ne spimo, pa vi? oz kdaj začnejo sp... 4.3.2009 23:18:37
|
|
|
|
mkbk
|
Hello moram se malo izkašljat, ker sem zdaj pa res že čisto adijo od neprespanih noči, pa mogoče mi bo malček lažje, če se mi bo oglasila kaka sotrpinka... Naš dojenček je star 6 mesecev (sicer rojen 1 mes. prezgodaj) in se ponoči prebuja tako pogosto, da ne folgam več štet. Spat gre ob 20.30, do 23 se zbudi vsaj 3x, in tako naprej, proti jutru pa še slabše. Včasih pomaga , da ga dam na zizo, včasih če ga obrnem na bok ali pa če mu dvignem nogice k trebuščku. Čez dan gre spat ponavadi trikrat, tudi zvečer z uspavanjem ni nobenih problemov zaspi v 15 min vedno po istem postopku, se dojiva začeli smo tudi z GH (zaenkrat samo jabolko, mlečne kašice zvečer ne mara in tudi nobenega dodatka umetnega mleka ne. Obsedeno stanje traja že od srede januarja (skoraj 2 meseca), ko se ponoči n-krat zbudi, na vsako uro ali podobno. Prej sicer ni bil nek velik spalec, sva se ponoči vedno 3x do 4x dojila, ampak tako kot je zdaj, pa je čist za znort. In ko sva bila prri pediatrinji v posvetovanici je rekla da je pač živahen fantek in naj ne pričakujem kakšnih sprememb še zelo kmalu. Da lahko traja tudi do drugega leta, je rekla. mene je pa skoraj kap. Saj vem, da je še pol leta do službe, ampak me pričenja malo skrbet, ker ne morem tako funkcionirat, še ko sem na porodniški ne...Čez dan je sonček, zobki se tudi še ne nakazujejo (z možem sva jih oba dobila pozno), tako da verjetno je res tak Glavno da je zdrav bo pač treba zdržat, se tolažim. Vseeno me pa zanima, kako vi zdržite s takimi nespalci? Kako imate doma organizirano spanje, da je čim lažje za straše (zdaj je bil naš 3 noči z očkom v dnevni, da se je mama naspala , revež očka je moral v službo, sam kaj ko sem bila res čist skurjena). Zanima me še ali spijo na hrbtu ali na boku (naš noče več bit na boku, se kar obrne tudi če ga založim, Kaj pa tiste, ki hodite v službo? Ali ima mogoče kdo izkušnje z bioresonanco, kakšnimi homeopatskimi zadevami, Bownovo metodo in še končno, kdaj so vaši začeli spati bolj "odraslo". LP
|
|
|