1.maj (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

total -> 1.maj (30.4.2005 12:41:42)

Ojla,kam se kaj odpravljate jutri:zmeden: Mi bomo šli verjetno v Alboretum,tako je rekel moj :love:. A gre še katera tam jutri? No lep dan še naprej,zvečer pa na kresovanje:bravo:

Lp:rozica:

lin -> 1.maj (30.4.2005 13:06:24)

danes zvečer me dragi pelje na večerjo in gremo malo okoli kresove gledat,jutri pa ans pelje na izlet,Bled!!!!!!!!!!!!!!!!

Gina -> 1.maj (30.4.2005 13:18:06)

V arboretum pa pojdite zgodaj. Mi smo bili tam dva dni nazaj ob 10.30, pa je bila taaaaaka gužva, da smo se obrnili in šli drugam. trume ljudi se valijo in nam ni potegnilo, ravno zato.:)

Anonimen -> 1.maj (30.4.2005 14:10:04)

Mi imamo danes zvečer v programu podvig: gremo na kres na Jošta. S Tiborjem. To pomeni, da je treba iti po temi malo peš v hrib.

Anonimen -> 1.maj (30.4.2005 15:06:49)

Jutri na piknik, čeprav me vleče na Javorovico, kjer bodo nastopili Pepel in kri. Bi jih rada enkrat videla in slišala v živo, matozelne ;)

mamsi -> 1.maj (30.4.2005 15:08:29)

Ma jest našga ne spravm nkamr:hudicek::hudicek::hudicek:, ne na kres, ne na večerjo (škoda dnarja??!?), v arboretum - uf kje, ni šans. Še na morje ne gre, če ni dobre družbe, pri čemer je pa zlo zbirčen. Tko da nkamr ne gremo, prazniki grejo mimo, naš jih bo predelal, jaz pa kolkr grem, grem sama naokol. Zgleda da bom mogla prov novo temo odprt, "kako deca spravt čez prag":)-:)-:)-

Anonimen -> 1.maj (30.4.2005 15:14:14)

Mamsi, zelo težko, imam podobnega doma :( Gre, če je taprava družba, drgač pa z malim sama kolovratva okol, ko dva cigota. pa sva se že navadla, tako da kar gre. On pa takrat TRAVO KOSI - to mu je najljubši izgovor :(

Stran: [1]