|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
30.4.2005 11:03:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   obrat otroka
30.4.2005 11:05:57   
ZARA
BB,men se je v 36 tednu obrnila,eni se še pozneje...mislim da te nima kej skrbet...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
30.4.2005 11:12:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3
   obrat otroka
30.4.2005 11:13:13   
Gina
To je še čisto prezgodaj, da bi se sekirala. Tudi če bi bila zdaj že na glavi, bi bilo veliko možnosti, da se obrne na rito ali prečno, ker ima še čisto preveč prostora za obračat se. Meni je bil v 32. tednu na glavi, pa potem spet nazaj na riti. Rodil se je lepo z glavo naprej.

Neposredna povezava do sporočila: 4
   obrat otroka
30.4.2005 11:48:56   
Jessy
Ko sem bila v 22. tednu na UZ, mi je G rekel, da je glavica na vrhu. Seveda sem ga takoj vprašala, da kdaj naj bi se obrnil, pa se mi je zasmejal in rekel, da ne ve, zakaj vse delamo tako paniko iz tega, da ne bi bila prva, ko bi se mi 5 minut pred porodom obrnil. Da naj me zaenkrat še nič ne skrbi, da se bo v tem času še velikokrat obrnil, kako bo pa na koncu, bomo pa videli proti koncu nosečnosti.
Torej nam ne preostane nič drugega, kot samo upanje, da se raje par tednov prej obrne, kot pa 5 minut pred porodom.:)-:)-:)-

Neposredna povezava do sporočila: 5
   obrat otroka
30.4.2005 12:01:19   
Anonimen
Ko sem imela pregled v 32 tednu je bil malček že z glavico spodaj!:bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 6
   obrat otroka
30.4.2005 14:58:52   
špelin@
Tako zgodaj še nimaš kaj skrbeti, tudi moja mala je ves čas ležala prečno, nato se je okrog 30. tedna obrnila z ritko navzdol, konec 33. pa v netopirski položaj ;)

:rozica::rozica::rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 7
   obrat otroka
30.4.2005 15:24:33   
Anonimen
Ja, bubabaya, nic še ne rabiš skrbet. Sem pa na forumu dr. P prebrala, da se pri prvi nosečnosti redko obrne še po 37. tednu.
Ampak če bo takrat v prečni legi, bodo itak morali nekako pomagat (gor al dol), ker bi se na ta način res težko rodil-a. :)
Šala. Nič ne skrbi.

Neposredna povezava do sporočila: 8
   obrat otroka
30.4.2005 19:48:19   
mammy26
če je v prečni legi potem je velika verjetnost da se bo otroček obrnil.

Kaj pa naj jaz rečem, moja je še kar na vrhu, pa nič počez, čisto naravnost in je že sedaj rekla, da je zelo malo verjetno da se bo obrila:((. :((

In nič kaj se ne veselim CR, ki se mi zaradi tega obeta.

Lep večer, :nosecka: 35t 3/7

Neposredna povezava do sporočila: 9
   obrat otroka
30.4.2005 23:22:28   
Gina
Mammy, saj ni še nič rečeno. Meni se je obrnil šele po 37. tednu, se mi zdi, ali tam nekje. Pa ni nobeden kakšnega carskega omenjal. Saj bo, boš videla, se bo mali že odločil.:)

Neposredna povezava do sporočila: 10
   obrat otroka
1.5.2005 21:28:16   
pika**
Moj je še vedno v 37. tednu počez. Imam občutek, da bi se rad obrnil, pa mu nikakor ne gre. Zvečer mi kar poskakuje v trebuščku. Nikakor mi ne rata pogruntat, kje je glavica in kje ritka.

Prvi:modri: malček je bil v 37. tednu že obrnjen.
Upam, da se bo:modri: :muca: tudi obrnil, da ne bo treba na " napovedani CR " - prav zaradi prečne lege mi je g. napovedal CR že pred 30. tednom.:muca:

Neposredna povezava do sporočila: 11
   obrat otroka
1.5.2005 21:57:20   
Gina
Moj je tudi nekaj časa prečno ležal, pa potem na riti, pa prečno, pa spet na riti. Na koncu se je vendarle obrnil na glavo, ampak sem čutila obrat, ker je bilo tik pred zdajci in tako intenzivno, da nisi mogel zgrešit. Če pa ne veš, kako leži, pa sem jaz najboljše vedela po tem, da ni več kolcal pri želodcu, ampak čisto spodaj, v moj mehur.
Držim pesti, da se ti :duda:obrne.:miska:

Neposredna povezava do sporočila: 12
   obrat otroka
1.5.2005 22:00:19   
ZARA
ja, jst sem tud full čutila ko se je obrnila,ko ena centrifuga,prov hecno je blo vse skup...

Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?