Paštetka -> RE: Umetni popadki.... (24.4.2009 20:35:10)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Obračam se na mamice, ki so rodile s pomočjo umetnih popadkov. Zanima me: 1. zakaj so se odločili G za umetne popadke bil je dogovorjen porod 2. kolikšna je razlika v bolečini med naravnimi popadki in umetnimi (za tiste, ki ste rodile z enimi in drugimi),1. sem rodila naravno s svojimi popadki, brez vseh sredstev proti bolečinam.... v glavnem muke kristusove sem preživljala, od bolečin izgubljala zavest med enim in drugim popadkom. Če ne bi zavesti gubila v fazi bolečin, bi komot lahko ploščice s sten s prsti dol strgala. pa kaj si ti nor... ne ne pozabiš bolečin! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] 2. sem rodila z umetnimi in ultivo, ker smo se zmenili za dan poroda, ker nisem bila pripravljena še 1x to dajati skoz. Za 2. porod lahko vprašam? kaj je to? rodila v 3 minutah, brez bolečin, ko sem rodila, sem G rekla, da lahko grem takoj še 5x rodit. 3. po kolikšnem času ste rodile od kar so vam dali umetne popadke. Popadke so mi dali ob 8.00, rodila sem ob 10.34. S tem, da popadkov do zadnjih 3 minut nisem sploh čutila. Čutila sem samo popadek pred iztisom in dve med fazo iztisa. Hvala vam za prijaznost
|
|
|
|