|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Umetni popadki....
24.4.2009 20:19:38   
momacus
Torej jaz sem prišla v porodno sobo ob 01:00 do 6 zjutraj so me pustili z mojimi popadki ( niso bili hudi) ob 07:00 so mi pedrli mehur, kr mi ni odtekla voda, potem so mi dali umetne popadke , katere sem imela do 15:00, ko so se končno odločili za carski rez ,ker se nisem odpirala. Čakala sem 2 uri anestezista kr je bil na drugi operaciji in so me še vedno metali (kljub temu da so mi jih ob cca 15.00 nehali dajati) tako se je moj sine rodil ob 17.30 na carski rez.
Umetni popadki pa so boleli ko hudič in med popadki me je še bolj bolelo kr je tamali silil vn pa ni mogel, vmes sem začela krvavet, pa tamali če bi se po čudežu rodil po naravni poti bi mel glavco narobe obrnjeno. imel je 4005g, 56cm in obseg 2glavice2 37,5 cm
kako bo drugi mesece pa še povem ( upam na carski) :)

(odgovor članu hothien)
Neposredna povezava do sporočila: 26
24.4.2009 20:29:07   
Pikicapokica6
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Obračam se na mamice, ki so rodile s pomočjo umetnih popadkov. Zanima me:
1. zakaj so se odločili G za umetne popadke Sprožili porod 14 dni čez rok
2. kolikšna je razlika v bolečini med naravnimi popadki in umetnimi (za tiste, ki ste rodile z enimi in drugimi), naravni niso bili tako močni, zato so mi dali še umetne - bolelo kot user posted image user posted image  (ne vem pa, ali bi enako bolelo z naravnimiuser posted image )
3. po kolikšnem času ste rodile od kar so vam dali umetne popadke v manj kot eni uriuser posted image  (prej sem mela le kakšno uro svojih popadkov - se pravi vsega skupaj sem rojevala manj kot dve uri)

Hvala vam za prijaznost

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
24.4.2009 20:35:10   
Paštetka

1. zakaj so se odločili G za umetne popadke bil je dogovorjen porod
2. kolikšna je razlika v bolečini med naravnimi popadki in umetnimi (za tiste, ki ste rodile z enimi in drugimi),1. sem rodila naravno s svojimi popadki, brez vseh sredstev proti bolečinam.... v glavnem muke kristusove sem preživljala, od bolečin izgubljala zavest med enim in drugim popadkom. Če ne bi zavesti gubila v fazi bolečin, bi komot lahko ploščice s sten s prsti dol strgala. pa kaj si ti nor... ne ne pozabiš bolečin! user posted image   2. sem rodila z umetnimi in ultivo, ker smo se zmenili za dan poroda, ker nisem bila pripravljena še 1x to dajati skoz. Za 2. porod lahko vprašam? kaj je to? rodila v 3 minutah, brez bolečin, ko sem rodila, sem G rekla, da lahko grem takoj še 5x rodit.
3. po kolikšnem času ste rodile od kar so vam dali umetne popadke. Popadke so mi dali ob 8.00, rodila sem ob 10.34. S tem, da popadkov do zadnjih 3 minut nisem sploh čutila. Čutila sem samo popadek pred iztisom in dve med fazo iztisa.

Hvala vam za prijaznost

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
24.4.2009 20:46:36   
barika

1. zakaj so se odločili G za umetne popadke
2. kolikšna je razlika v bolečini med naravnimi popadki in umetnimi (za tiste, ki ste rodile z enimi in drugimi),
3. po kolikšnem času ste rodile od kar so vam dali umetne popadke

Hvala vam za prijaznost

1. s svojimi popadki sem se odprla samo 3 cm in bili so zelo blagi, bila sem 11 dni po PDP
2. ne vem (še)user posted image
3. dobre 4 (zelo kratke) ure in vse je bilo konec.
3*. če bi lahko še enkrat odločala, bi še 1x z umetnimi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
25.4.2009 22:47:37   
stuhica
1. induciran porod ( gestacijski diabetes - 2 dni pred PDP) sem bila še čisto zaprta baje zabetonirana

Dobila umetne popadke, ne vem kakšni so naravni ker jih sploh nisem niti enkrat samkrat občutila

Boleli so kot hudič user posted image , v porodno sobo sem prišla ob 8h zjutraj rodila ob 16:20, okorg 11h so mi predrli mehur, potem se je pa počasi začelo z bolečinami oz bolečimi popadki.. nisem pa dobila nič proti bolečinam!

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu hothien)
Neposredna povezava do sporočila: 30
4.5.2009 8:28:05   
muck
1. Jaz sem umetne popadke dobila, ker svojih nisem imela. Porod so mi sprožili. (Mu je bilo preveč všeč not, pa ni in ni hotel ven).
2. Ne poznam razlike med lastnimi in umetnimi popadki. Upam, da bom sedaj imela svoje, da bom videla razliko. Drugače se pa meni ni zdelo nič pretirano bolečega. Ta zadnjih par (6) je sicer bilo ubitačnih, ampak so hitro minili.
3. Od prvega popadka pa do konca je pa trajalo 3h in 35min.

Najboljša igrača je: atiiiiiiii.
http://rubens-place.myminicity.com/
http://rubens-place.myminicity.com/ind
http://rubens-place.myminicity.com/tra

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?