Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko kolapsov pri porodu? 4.3.2009 21:13:23
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Samo iskanje takih razlogov mi je malcek smesno. To pa vsekakor.
|
|
|
|
RE: Koliko kolapsov pri porodu? 4.3.2009 21:48:37
|
|
|
|
spps
|
bom povedala kako bo z mojim,šest let nazaj ni bil zraven,čez par dni pa gre...pa da vidimo
|
|
RE: Koliko kolapsov pri porodu? 4.3.2009 21:49:41
|
|
|
|
Anonimen
|
bom povedala kako bo z mojim,šest let nazaj ni bil zraven,čez par dni pa gre...pa da vidimo Racunam nate, da mi statitsika ne pade v vodo . Sicer pa srecno, obema.
|
|
|
|
RE: Koliko kolapsov pri porodu? 4.3.2009 21:53:22
|
|
|
|
Raho
|
Žal, ni kolapsiral.... Še slabo mu ni bilo - niti malo. Vmes je celo pojedel moje kosilo (ki mi je po besedah babice bojda pripadalo). No, jaz vsaj vem, kaj smo plačali - kosilo
|
|
|
|
RE: Koliko kolapsov pri porodu? 4.3.2009 21:56:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho Žal, ni kolapsiral.... O šit
|
|
|
|
RE: Koliko kolapsov pri porodu? 4.3.2009 22:10:31
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II A je kateri od vasih partnerjev kolapsiral pri porodu? Pristojni z ministrstva je danes lepo razlozil, da porod ni zadeva kar tako, in da placilo prisotnosti partnerja krije med drugim tudi stroske v primeru kolapsa le-tega. Meni je bilo sicer smesno, kaksne razloge navaja....me pa vseeno zanima, ali se to moskim res dogaja (in ali tako upravicevanje stroska temelji na realnih, ne na hipoteticnih razlogih)? Nisem brala odgovorov, ampak moja mami je celo življenje delal v porodnišnici in po njenem pripovedovanju so jih veliko spravljali k sebi namesto, da bi se s porodnico ukvarjali. Se je pa zgodilo, da so ga pustili na tleh ležat, če niso imeli časa zanj
|
|
|
|
RE: Koliko kolapsov pri porodu? 5.3.2009 8:00:32
|
|
|
|
emaa
|
Jaz še nisem slišala ali spoznala kakega, ki bi mu uspel tak kolaps. Mojemu tud ni bilo hudega.
|
|
|
|
RE: Koliko kolapsov pri porodu? 5.3.2009 9:39:52
|
|
|
|
mika
|
tUDI MOJ NI. Sicer je bil bled, ker ni spal celo noč. babica mu je rekla, naj pogleda, da se že laski vidijo. Sploh mu nisem uspela reč, da mu tega ni treba, je že rekel, pa reeeeeees .
|
|
|
|
RE: Koliko kolapsov pri porodu? 5.3.2009 10:15:08
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Moj tudi ni, žal Mič za statistiko............ ................je pa kolapsiral potem v gostilni, ko so nazdravljali z kolegi. A to velja
|
|
RE: Koliko kolapsov pri porodu? 5.3.2009 10:41:17
|
|
|
|
PIRANJA
|
moj tudi ni kolapsiral. Še danes vidim pluse v tem, da je bil zraven , četudi smo morali plačat in je bil to edini minus
|
|
|
|
RE: Koliko kolapsov pri porodu? 5.3.2009 10:52:09
|
|
|
|
liliana
|
Moj je tudi plačal.....kolapsiral pa ni.....sicer sem imela napovedan carski rez in je čakal pred operacijsko......dobil pa je vseeno zeleno obleko in cokle, bil tam slabo uro in dobil račun za, zdi se mi 13 EUR......
|
|
|
|
RE: Koliko kolapsov pri porodu? 5.3.2009 11:09:50
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana Moj je tudi plačal.....kolapsiral pa ni.....sicer sem imela napovedan carski rez in je čakal pred operacijsko......dobil pa je vseeno zeleno obleko in cokle, bil tam slabo uro in dobil račun za, zdi se mi 13 EUR...... moj je tudi stal pred operacijsko, pa ni nič plačal za to Je pa videl tamalo, ko so jo samo ogrnjeno pripeljali ven iz operacijske in jo potem, ko so jo zrihtali tudi imel takoj v rokah.... kolapsiral pa ni....
|
|
|
|
RE: Koliko kolapsov pri porodu? 5.3.2009 11:33:58
|
|
|
|
viv_
|
A to šteje samo če med porodom kolapsira? Kaj pa tisti, ki kolapsirajo po porodu, zaradi proslavljanja in OH-ja???
|
|
RE: Koliko kolapsov pri porodu? 5.3.2009 11:49:18
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha IZVIRNO SPOROČILO: liliana Moj je tudi plačal.....kolapsiral pa ni.....sicer sem imela napovedan carski rez in je čakal pred operacijsko......dobil pa je vseeno zeleno obleko in cokle, bil tam slabo uro in dobil račun za, zdi se mi 13 EUR...... moj je tudi stal pred operacijsko, pa ni nič plačal za to Je pa videl tamalo, ko so jo samo ogrnjeno pripeljali ven iz operacijske in jo potem, ko so jo zrihtali tudi imel takoj v rokah.... kolapsiral pa ni.... Izgleda, da vsaka bolnišnica po svoje priredi načine plačevanja prisotnosti očetov pri porodu.......
|
|
|
|
RE: Koliko kolapsov pri porodu? 5.3.2009 11:51:38
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Mi2 tudi nisma nič plačala v Mb
|
|
RE: Koliko kolapsov pri porodu? 5.3.2009 12:55:24
|
|
|
|
ssevin
|
Nič mu ni bilo, od kolapsa niti k
|
|
|
|
RE: Koliko kolapsov pri porodu? 5.3.2009 13:16:04
|
|
|
|
skuštrana
|
Ništa od kolapsa Niti prvič, niti drugič.. Mogoče bo tretjič, da popravi statistiko
|
|
RE: Koliko kolapsov pri porodu? 5.3.2009 13:26:03
|
|
|
|
Pika Zoja
|
Kak zdaj, a smo našli kakšnega kolapsiranega?
|
|
|
|
RE: Koliko kolapsov pri porodu? 5.3.2009 13:51:21
|
|
|
|
kamilija
|
Moj tudi ni kolapsiral. Je pa pomagal in bi mu kvečem lahko kaj vrnili, glede na to, da mu tudi obleke niso privoščili.
|
|
|
|
RE: Koliko kolapsov pri porodu? 5.3.2009 13:57:56
|
|
|
|
Nur
|
Zdaj sem se pa pošteno nasmejala - napiše se da, nekdo ni kolabiral in ne kolapsirov Kar verjemte, sem med. sestra pa vem da ljudje kolabirajo in ne kolapsirajo Pa še da odgovorim na zastavljeno vprašanje - moj je bil obakrat zraven, pa je vse junaško prenesel in ni kolapsirov ops....kolabirov
|
|
|
|
RE: Koliko kolapsov pri porodu? 5.3.2009 14:02:11
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nur Zdaj sem se pa pošteno nasmejala - napiše se da, nekdo ni kolabiral in ne kolapsirov Kar verjemte, sem med. sestra pa vem da ljudje kolabirajo in ne kolapsirajo Pa še da odgovorim na zastavljeno vprašanje - moj je bil obakrat zraven, pa je vse junaško prenesel in ni kolapsirov ops....kolabirov vrlo važno, ja. Le kako smo razumele za kaj gre
|
|
|
|
RE: Koliko kolapsov pri porodu? 5.3.2009 14:16:54
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: mika IZVIRNO SPOROČILO: Nur Zdaj sem se pa pošteno nasmejala - napiše se da, nekdo ni kolabiral in ne kolapsirov Kar verjemte, sem med. sestra pa vem da ljudje kolabirajo in ne kolapsirajo Pa še da odgovorim na zastavljeno vprašanje - moj je bil obakrat zraven, pa je vse junaško prenesel in ni kolapsirov ops....kolabirov vrlo važno, ja. Le kako smo razumele za kaj gre
|
|
|
|
RE: Koliko kolapsov pri porodu? 5.3.2009 14:16:54
|
|
|
|
Nur
|
Meni je. Ravno tako kakor je nekarerim, da se piše z veliko začetnico. Nedolgo nazaj ste vse po vrst spljuvale post mislim da od veveričke, ker je bilo nekaj pravopisnih napak. Upam, da smem napisati, kaj mi je smešno...... če kdo mal mimo ustreli pa "pogrunta" kako novo besedo P.S. Mika si vremenska, kaj? Sj bo kmalu sonček... IZVIRNO SPOROČILO: mika IZVIRNO SPOROČILO: Nur Zdaj sem se pa pošteno nasmejala - napiše se da, nekdo ni kolabiral in ne kolapsirov Kar verjemte, sem med. sestra pa vem da ljudje kolabirajo in ne kolapsirajo Pa še da odgovorim na zastavljeno vprašanje - moj je bil obakrat zraven, pa je vse junaško prenesel in ni kolapsirov ops....kolabirov vrlo važno, ja. Le kako smo razumele za kaj gre
|
|
|
|
RE: Koliko kolapsov pri porodu? 5.3.2009 14:29:50
|
|
|
|
Hope2
|
Je bil junak, vmes še šel po sendvič ga pojedel in še meni mojo frutabelo zmazal. Je pa rekel, da on ne bo rezal popkovnice, ker s epol zna zgoditi, da ga bo zmanjkalo, pa mu je babica porinla škraje v roke in si ni upal muksnit in prerezal . Vsi smo ostali celi, noben ni skup zlezel. Poznam pa enga, ki je skup zlezel in je zdaj ubogi, ker ga vsi kolegi zaje....ba...vajo kak je lahk v trcke padel
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 5.3.2009 14:30:39 >
|
|
|
|
RE: Koliko kolapsov pri porodu? 5.3.2009 14:30:51
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nur Meni je. Ravno tako kakor je nekarerim, da se piše z veliko začetnico. Nedolgo nazaj ste vse po vrst spljuvale post mislim da od veveričke, ker je bilo nekaj pravopisnih napak. No, mene tu zraven ne moreš štet, ker redko kdaj pišem veliko začetnico....sem veverički ravno to napisala Upam, da smem napisati, kaj mi je smešno...... če kdo mal mimo ustreli pa "pogrunta" kako novo besedo Tud jaz napišem kaj mi je smešno, ne povdarjam pa tega v vsakem stavku P.S. Mika si vremenska, kaj? Sj bo kmalu sonček... Sem vremnska, drži in komaj čakam da bo sonce . ....ampak...tudi če bi danes sijalo sončece, bi ti enako odgovorila, ker ne maram če se kdo norca dela.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?