anny1 -> RE: kaj naj bi to bilo? (6.3.2009 10:29:16)
|
drevozivljenja-prvo če se ti popadki nadaljujejo potem takoj notri, kar se pa tiče plodne vode ja pa tako, da če mati ne počiva, ali če so živci napeti,ne popije dovol tekočine-vse to je - za plodovnico poleg tega pa je plodovnica od AFI 8cm čisto ok- nezaupam vsakemu ampag dr.Pušenjaku pa in on je moj G v P, tako da sem bila pri njem in sem imela v 26t AFI 9cm pa je bilo ok, kar se pa tiče zrelosti posteljice je pa tako da od 37t do 42t se ti šteje za grave-kar pomeni polno dopolnjena nosečnost, vse kar je pred 37t je nedonošeno, vse kar je pa 42t je pa čez rok, tako da zrelost posteljice, je primerna tvojim tednom. detelja- sprašuješ glede popadkov, ja teško je odgovoriti, vsaka [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] jih občuti malo drugače, vsekakor pa je tiščanje navzdol-nekatere jih opišejo kot krči med menstruacijo- in pa zbadanje v križu, seveda pa mora vse to biti enakomerno v enakih razmakih in enake intenivnosti, se pravi stopnjevanje se začne nekje na 15min ti se pojavljajo nekako 3h ali pa manj odvisno ponovno od vsakega posameznika, potem se ti spustijo na 10min in nato še nižje ko jih pa dobiš na 5 min in ti ene 30min prihajajo tako pa hitro v P ker si že dovolj pripravljena, skratka je pa o teh popadkih že veliko napisano na forumu RR ali na med over net, skratka veliko je že tega napisanega in povedanega in si lahko z vsako posamezno varijanto seznaniš. srečno in lp
|
|
|
|