|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ovulacijski test
7.4.2009 17:44:25   
*zabica*
jest sm jih naročila v petek, stalo me ja pa zaenkrat malo manj kot 14 EUR (brez davka oz. carine), sam mislim da je 20 ovul. testov in 5 nosecniskih....

(odgovor članu Penelope84)
Neposredna povezava do sporočila: 76
7.4.2009 18:11:37   
mojca345
carino in davek pa izračunate takole...

na skupni znesek ( cena artikla + poštnina ) prištejete še 14% carine in 20% davka

dele se ne spomnem a je 12 % carine ali 14 %...ne najdem zapiskov...

npr. če pride 14 eur ( izdelek + poštnina )

carine : 1,96 eur
davek : 2,8 eur
skupaj : 4,76 eur

končni znesek : 18,76 eur + nekaj še za hranjenje...( lahko si pa še kaj izmislijo )

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 77
7.4.2009 18:17:07   
mojca345
sem pa delala prejle spet test...in se mi zdi, da je pa današnja črtica še slabše vidne ko una včeri...

na kateri dan imate ve ovulacijo in koliko dolg imate cikel ?

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 78
7.4.2009 18:47:11   
Penelope84
No jst carine nisem rabla plačevat, zato, ker so testki prišli v pisemski pošiljki. Plačala sem z kreditno kartico preko spleta in potem nič več plačevanja, tak da carine ni vštete.

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 79
7.4.2009 18:59:47   
mojca345
če ni carine, pol pa tudi davka ni...še boljše...

jest sem dele naročila 40 ovulacijskih tesov....pa da vidimo...user posted image

(odgovor članu Penelope84)
Neposredna povezava do sporočila: 80
7.4.2009 19:13:42   
*zabica*
mislim da se carina plača na vrednost izdelka+poštnina, če je le ta višji od 20 EUR...davek pa mislim da se plača v vsakem primeru...
Bom pa tocno pogledala ko dobim izdelek in fakturo....

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 81
7.4.2009 19:24:39   
Hana76
... je ravnokar pokazal testno črtico močnejšo! Držite nama pesti, da bo danesuser posted image  prineslo še kaj več kot happy end...user posted image  Mislim, da sva največja veterana tukaj, tako da bi bil user posted image  res lepo novoletno darilo...

Mojca 345 sem tudi fotografirala, samo ne znam spravit na računalnik, user posted image tak da ko bom to uredila, bom objavila!user posted image

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 82
7.4.2009 21:45:29   
Jada82
Jaz sem tudi v nedeljo naročila teste iz USA, tako da upam, da bodo v soboto že tu. Jutri grem za 3 dni na dopust, M bo ravno konec, tako da bova že začela slončkat user posted image
Potem pa testke in bomo videli ...kaj, probat ni greh, bom vsaj vedela, kdaj imam O, ker se mi sedaj ne sanja ... vedno me nekaj špika, tako da mislim, da tudi to ni pokazatelj O, kot je rekla Giotti!
Drugač pa Mojca ... hej, punca, glavo pokonci! Tako razmišljanje ti sigurno ne bo prineslo nosečnosti! Ti garantiram tukaj! Nisem brala veliko tvojih postov, ampak kot vidim tukaj, si si vzela vse kot nek projekt, ki mora biti dosežen čim prej, sicer boš pač slabe volje! Hej, pa dojenček pač ni nek projekt! Pa saj bo, tudi ti boš noseča, če se ne boš stalno s tem obremenjevala! Toliko je še drugih stvari, pa kaj pa je v življenju en mesec, al pa pol leta! Daj, resno malo odklopi, magar pojdi dol s forumov, najdi si kakšno opravilo ali nekaj, uživaj v spolnosti s svojim, vedi, da tako fajn, kot sedaj ko sta sama, vama ne bo nikoli več, zato izkoristi .. user posted image pa bo, ko bo čas za to! Narava včasih že ve! Očitno še nisi pripravljena ..... pomiri se in se ne obremenjuj, vsaj toliko ne!
Vse bo, ob svojem času!!!!!!

(odgovor članu Hana76)
Neposredna povezava do sporočila: 83
7.4.2009 22:57:05   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: Hana76

... je ravnokar pokazal testno črtico močnejšo! Držite nama pesti, da bo danesuser posted image  prineslo še kaj več kot happy end...user posted image  Mislim, da sva največja veterana tukaj, tako da bi bil user posted image  res lepo novoletno darilo...

Mojca 345 sem tudi fotografirala, samo ne znam spravit na računalnik, user posted image tak da ko bom to uredila, bom objavila!user posted image

al pa daj sliko v album tlele gor....sliko moraš imet na računalniku svojem, pol pa samo prilepi gor...in to je to...

(odgovor članu Hana76)
Neposredna povezava do sporočila: 84
8.4.2009 9:10:19   
mojca345
moji testeri so se danes odposlal. user posted image user posted image user posted image

komi čakam, da vidim kdaj imam ovulacijo...user posted image user posted image

je treba delat....trala, la, la, la

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 85
12.4.2009 15:15:22   
pajcevina
Bi samo dodala še mojo zgodbo s temi testi.

ZA pikico sva se trudila več kot eno leto. Potem sem imela že rahlo dovolj in šla kupit ovulacijske teste. Nikoli ni bla druga črtica enako močna, vedno je bla šibkejša. Vendar pa sva na srečo user posted image ravno tisti dan, ko je bila še  najbolj vidna. No, jst sem bla čist v bedu, ker sem prišla do spoznanja, da sploh nimam O. Grem do moje G in ta me je dala na kontrolo hormonov (3 mesece na 21. dan ciklusa), da bi sploh preverili, če imam O.  Je bil tudi prvi mesec, ko sem se pač sprijaznila, da z zanositvijo ne bo nič in prav nestrpno pričakovala M, da gremo v novi krog, pa M ni bilo od nikoder. Na koncu me je že mož hecal če sem noseča in mi šel kupit test (jaz pa itak da nisem). No in čist za foro naredim test in prikazal se je ful močen plus. Mož se mi še zdej smeji, ko mi pravi, s kako faco sem prišla iz kopalnice. Pa saj si lahko mislite.
Ta najina mala pikica je sedaj že pošteno zrasla (ima 83 cm in 12.2kg) in komaj čakamo, da bo dobila družbo.

PS
Pred O več kot en teden nisva slončkala in malo verjameva, da je ratalo tudi na ta račun. Bomo v drugo poslusili na podoben način, pa da vidimo če deluje večkrat.

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 86
12.4.2009 16:42:43   
isabeaux
No pa da še jaz dodam svojo zgodbo...midva sva tud kr dolgo poskušala, pa ni uspelo, potem pa sva kupila teste in ko je bil test pozitiven sva user posted image in je ratalo v prvo - medtem ko pa nama sedaj kljub pozitivnim testom ne uspe ¸že 12 krogov...user posted image

Tako, da me verjetno hormoni tako hecajo, da je joj...

Ta mesec sva že mislila da bo...pa je 1o dni po O prišla Muser posted image , kar pa tud ni po regelcih....groza, re pa da so me prsi bolele že od konca prejšnje M ful, tako da so mi jo res hormoni spet zagodli,...ehhh..morda pa še celo rata...čeprav že zeloooo dvomimuser posted image

Vsem čimprejšnjiuser posted image user posted image ...lp

(odgovor članu pajcevina)
Neposredna povezava do sporočila: 87
12.4.2009 18:16:03   
mojca345

IZVIRNO SPOROČILO: isabeaux

No pa da še jaz dodam svojo zgodbo...midva sva tud kr dolgo poskušala, pa ni uspelo, potem pa sva kupila teste in ko je bil test pozitiven sva user posted image in je ratalo v prvo - medtem ko pa nama sedaj kljub pozitivnim testom ne uspe ¸že 12 krogov...user posted image

Tako, da me verjetno hormoni tako hecajo, da je joj...

Ta mesec sva že mislila da bo...pa je 1o dni po O prišla Muser posted image , kar pa tud ni po regelcih....groza, re pa da so me prsi bolele že od konca prejšnje M ful, tako da so mi jo res hormoni spet zagodli,...ehhh..morda pa še celo rata...čeprav že zeloooo dvomimuser posted image

Vsem čimprejšnjiuser posted image user posted image ...lp

prvo je treba najt ta pravo enačbo, potem pa mora pridet še pravi čas....vsaj tko jest mislim....sej men je tut kake dneve grozn in jokam, druge dneve sem pa optimistična, da nama bo ratal, jest ne vem koliko ste na drugih temah, bom še tukaj napisala kar se mi je zgodilo, mogoče še od vas. ki ste rodile, zvem kako info več.

v petek na 10,,4, sem zvecer videla par kapljic krvi na hlačkah in sem bila user posted image . kaj je zdej to ? pa ni nehalo pri parih kapljicah, imela sem kr blago menstruacijo včeraj, danes pa ze pojenja. dele samo še rjavo oz skoraj da nic vec. in sama se ne morem ozirat na cikel ker je vsakič drugačen tudi ne na ovulacijo, k še ne vem kdaj je, punce so mi rekle, da bi lahko bila ovulacijska krvavitev, no o tem sem zlo mal zvedla na spletu. nej bi pa prišla po ovulaciji. ceprav po testerjih nej ne bi prišlo sploh do ovulacije user posted image . sam ne vem če res pride, če ze pride ovul. krvavitev, v taki močni obliki. tudi če logično razmišljam, ne vem od česa. bolj verjetno se mi zdi vgnezditev. imam močne M, fajn krce. kar pomeni veliko krvi. brala sem, da je ginekologinja rekla, da je vgnezditev lahko tudi milejša M. pri večini je samo par kapljic krvi. baje je pa odvisno koliko krvi gre takrat ven, glede na velikost maternice - pušenjak. sem pa enkrat ze zanosila. nisem donosila.

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 88
12.4.2009 18:32:12   
isabeaux
Pozdravljena...

Je pa res tako, da nas hormoni zelo  radi jezijo....

Sicer ne vem, kdaj si imela zadnjo M in koliko bi lahko bila možna tole res vgnezditvena krvavitev...Imam prijateljico, ki je celo nosečnost takrat ko bi mogla imet M krvavela, od zanositve pa do 9. mesecA, pa to kar po dva ali tri dni, kolikor je rekla, to ni bilo par kapljic, ampak prava m, sam krajša in brez krčev....

Tako da morda pa si imela vgnezditveno krvavitev.

Kako pa si delala teste? Ovulacijske, a redno al kako?

lp

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 89
12.4.2009 18:57:29   
Jada82
Pozdravljene! Jaz pa sem prejšnjo nedeljo naročila te teste iz Amerike, ki jih baje dobiš v 5 dneh, pa jih še vedno čakam  Nič kaj zadovoljna! Upam, da imajo to prazniki kaj zraven, da se je pošiljka zato zavlekla. Baje je bilo odposlano. Bomo videli, kaj bo v torek ali sredo. Bojim se, da bom zamudila ovulacijo ....  Pa še to ne vem, ali naj, ko bom delala teste, še čakava s  in potem samo tisti dan, ko bo črtica pokazala pozitiven O test ... ali raje že prej poskušava, ker glede na to, kaj je napisala Pajčevina ..... uf, to je res cela znanost ... najbolje, da se prepustiva ... mah nič, poskusila bom s testi, pa bomo videli! Tisti večer, k bo črtica močna, bova , prej pa kakšne par dni pač ne ... sicer pa spet naslednji mesec poskušava kako drugače ....

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 90
12.4.2009 19:12:16   
isabeaux
Oj...

Takrat ko je test pozitiven dajtauser posted image pa pol še naslednji dan, drugače pa če ne veš, če bo O nastopila prej, poskusita tud takle danes pa potem v torek, če še ne bo testov....

čeprav mislim, da je za zamudo kriv praznik, ker potem pošta mal dlje rabi...tako da saj bo....

Je pa tako kot sem napisala prej zgoraj, nama ratal sinek prav tako na tak način...user posted image sva zjutraj, pol je bil popoldan test pozitiven in sva user posted image še naslednje jutro...pa je ratal....

Sedaj pa res ne rata...no razen tega da imava smolo s SS, je problem najprej ugledat  user posted image user posted image  pol pa se veselim, pa se vsipa čez en tedenuser posted image user posted image

Tako da jovo na novo najprej upam na  user posted image user posted image  potem pa še da se ne bi vsipalo....

Aja...pa sedaj ko je že dvakrat bil SS, sva tud direkt na O dan user posted image

vso srečo vsem...

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 91
15.4.2009 7:57:16   
ziva1
Tudi jaz sem začela s temi ovul. testi in včeraj je meni 14 dan pokazalo drugo črtico, ki je bila sicer šibkejša, ampak vseeno, bila je in sva bila pridna user posted imageuser posted image pa je čisto zmešana po laparo in histero. Mi je pa zanimivo, da sluzi pa ni, bi rekla če bi opazovala sluz, da je O že davno mimo, takoj po M.

Upamo, da nama uspe, ker ni prijetno seksati na 2 dni, ker bi rada bila user posted image , sploh ni več tistega čara.

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 92
15.4.2009 10:12:41   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: ziva1

Tudi jaz sem začela s temi ovul. testi in včeraj je meni 14 dan pokazalo drugo črtico, ki je bila sicer šibkejša, ampak vseeno, bila je in sva bila pridna user posted imageuser posted image pa je čisto zmešana po laparo in histero. Mi je pa zanimivo, da sluzi pa ni, bi rekla če bi opazovala sluz, da je O že davno mimo, takoj po M.

Upamo, da nama uspe, ker ni prijetno seksati na 2 dni, ker bi rada bila user posted image , sploh ni več tistega čara.

To pomeni negativen rezultat. Testna črtica mora bit močnješa od kontrolne ali csaj enako močna. Dokler ni, ne bo prišlo do O.
Pa srečno! Upam, da je danes že močnejša.

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 93
15.4.2009 10:19:53   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: pajcevina

PS
Pred O več kot en teden nisva slončkala in malo verjameva, da je ratalo tudi na ta račun.

enako midva user posted image

(odgovor članu pajcevina)
Neposredna povezava do sporočila: 94
15.4.2009 18:07:24   
isabeaux
Ziva1, delaj teste naprej, ker kot je rekla giotti, mora biti testna črtica vsaj enako močna kot kontrolna, ali pa močnejša, da je test pozitiven. Nam pa res posegi kot je laparo in histero čisto zmešajo cikluseuser posted image  Jaz močno upam, da mi ta krog postane vse bolj jasno, oziroma enako kot pred histero.user posted image

Morda pa nam pomlad prinese dobro O in user posted image user posted image user posted image

Vso srečo....

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 95
15.4.2009 20:52:18   
Jada82
Jaz pa sem danes dobila testke iz Amerike user posted image user posted image
Vendar sem se odločila, da jih bom delala šele drugi mesec ... mislim, da je žal tokrat ovulacija že mimo ... če je bilo kaj narejenega, je bilo, sicer pa .... vedno ostane naslednji mesec user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 96
16.4.2009 18:27:47   
ziva1
Po 14 dnevu ni bilo več videti druge črtice. Kot opisujete, to pomeni negativen rezultat, torej O ni bilo. Bom še drugi mesec poskusila, če ne bom zasledila črtice enako močne kot kontrolna pomeni da nimam O. Bom rekla ginekologinji naj mi da klomifen, upam da mi ga da.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 97
16.4.2009 19:36:02   
limonita
ziva1 - lahko da je ovulacija bila, ti pa pač nisi ujela s testi vrha hormona LH (ponavadi traja vrh LH 12 ur, lahko tudi več ali manj), zato sem jaz delala takrat ko sem menila, da bi lahko imela ovulacijo test 2x dnevno. So bili pa moji rezultati malo čudni, tako da ne vem, če sem ujela vrh LH ali ne - testna črtica je sicer bila tako močna kot kontrolna, vendar je bila ožja, na robu pa rahlo svetlejša. Je še katera opazila to?

Dr. Pušenjak sicer pravi:
Če nas zanima ali je bila ovulacija, zadostuje enkraten odvzem krvi v drugem delu cikla in mora biti progesteron zvišan, v kolikor želimo določiti čas ovulacije pa delamo teste na LH vrh, kar se lahko dela pogosteje ali redkeje, pri čemer iščemo dogodek, ki traja največ 12 ur, torej ga pri testiranjih redkeje kot 2 x dnevno lahko tudi zgrešimo, čeprav se jih priporoča opravljati 1x/ 2 dni do 1x/ dan.

No, jaz bom verjetno šla samoplačniško na odvzem progesterona v drugem delu ciklusa.

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 98
16.4.2009 19:46:13   
ziva1
Zanimivo, hvala limonita. Lahko grem kadarkoli v drugem delu ciklusa, ali takrat ko naj bi bila ovulacija, ker to je pa malce težje. Zdaj naj bi bila v drugem delu ciklusua, kaj to pomeni da lahko grem. Če te prav razumem,mi bo ta progesteron pokazal ali je bila ovulacija ali kaj user posted image

(odgovor članu limonita)
Neposredna povezava do sporočila: 99
16.4.2009 20:04:26   
preproga
Oj! Tudi jaz moram reči, da sem delala iz februarja na marec 15 dni zaporedoma ovulacijske teste.........pa nikoli mi niso pokazali, da bi lahko imela ovulacijo. Mogoče sem lahko trikrat videla rahlo drugo črtico drugače pa nič...........ampak sedaj sem pa vseeno v osmem tednu nosečnosti. Tako, da ne vem, verjetno sem zamudila vrh hormona. Moram reči tudi, da tile testi znajo samo veeliiiiikoooooo zbegati. Resnično sem se že ustrašila, da sploh nimam ovulacije, ker je trajalo več kot eno leto, da se je prijelo, pa potem še testi, ki nič ne pokažejo..........

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.