Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Ponovno se vračam v vašo družbo 30.4.2005 9:35:04
|
|
|
|
Magi*
|
Natka1, ti si pa res prava borka. kar tako naprej! jaz ti želim vse najboljše in predvsem zdravja in dojenčka. :rozica:
|
|
|
|
Ponovno se vračam v vašo družbo 30.4.2005 9:43:53
|
|
|
|
Skye
|
Natka tud jaz sem prebrala kaj se ti je zgodilo na Prvič noseča in moram priznati, da me je fajn pretreslo:( Res mi je hudo zate in srčno upam, da se čim prej pozdraviš. :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: da bo kontrola v torek pokazala, da dodatne terapije ne bodo potrebne. Naj te :angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel: spremljajo in varujejo na tvoji trenutno zelo težki poti. :rozica: Skye
|
|
|
|
Ponovno se vračam v vašo družbo 30.4.2005 10:26:31
|
|
|
|
KMALU
|
Zelim ti uspesno okrevanje in da cim prej spet zagledas :modri::roza:.
|
|
|
|
Ponovno se vračam v vašo družbo 30.4.2005 11:06:50
|
|
|
|
Gina
|
Se pridružujem vsem lepim željam. :):):) Veliko sončka in zdravja, potem pa čim prej enega :duda:! :):):)
|
|
|
|
Ponovno se vračam v vašo družbo 30.4.2005 11:31:58
|
|
|
|
tinkamiška
|
Natka, sem že brala an prvič noseča:( Res mi je žal, da te je tole doletelo, amak vesela, sem, da se počutiš že malo bolje in kar optimistično naprej:rozica::rozica::rozica: Želim ti, da bosta kmalu dovolj močna, ti in tvoj:love:, da bosta spet lahko začela načrtovati:duda:! Želim ti vse lepo:rozica::rozica::rozica::)! Tinka
|
|
|
|
Ponovno se vračam v vašo družbo 30.4.2005 11:44:19
|
|
|
|
emaa
|
Natka sem že tam sledila tvojo zgodbo, me veseli, da si boljše :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Ponovno se vračam v vašo družbo 30.4.2005 17:17:22
|
|
|
|
Pia73
|
Natka1 še enkrat; ČESTITKE za pogum in optimizem! :rozica::rozica::rozica: Če pa bo potrebno kakršnokoli obsevanje se pa prej pozanimaj, če lahko to škodi tvojim jajčnikom. Še vedno po mojem obstaja varianta zamrznitve, za vsak slučaj,...
|
|
|
|
Ponovno se vračam v vašo družbo 30.4.2005 17:46:41
|
|
|
|
ameli
|
Natka :rozica::rozica::rozica: en šopek zate.
|
|
|
|
Ponovno se vračam v vašo družbo 30.4.2005 19:21:21
|
|
|
|
PiaM
|
Natka, samo pozitivno razmišljaj in se veseli lepih stvari v življenju in pozabi na vse slabo za sabo. :angel: :rozica:
|
|
|
|
Ponovno se vračam v vašo družbo 1.5.2005 7:59:12
|
|
|
|
Natka1
|
Res hvala punce, še enkrat. Počasi se sestavljam nazaj, saj moram gledati naprej in ne nazaj. Če bi gledala nazaj, bi me to le pokopalo. V življenju se vse dogaja z določenim namenom. Čeprav je videti kot naključje, pa kasneje ugotoviš, da ni bilo tako. Natks
|
|
|
|
Ponovno se vračam v vašo družbo 1.5.2005 20:48:41
|
|
|
|
ZOOJA
|
Draga Natka, le pogumno naprej. Želim ti in vem, da bo še vse dobro.:rozica:
|
|
|
|
Ponovno se vračam v vašo družbo 2.5.2005 21:56:37
|
|
|
|
Anitka
|
Draga Natka - pogumno naprej :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?