boleče kosti-pomoč (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Maša -> boleče kosti-pomoč (30.4.2005 6:55:10)

Sem menda precej ozka v predelu medenice in že nekaj časa čutim ponoči bolečine v predelu ritnic-na bokih...o.k., kot kaže se širim kot priprava na porod, ampak a je to normalno da tako ZELO boli, da sem danes morala že ob 6h vstati ,ker enostavno nisem mogla več spati.:zmeden2:

Magi* -> boleče kosti-pomoč (30.4.2005 8:50:59)

jap, Maša, to je normalno. pri nekaterih. jaz sem bila tudi taka srečnica. pa imam širše boke in me je vseeno vse bolelo. še dolgo časa po porodu tudi. če bi bilo pa neznosno, pa pojdi do zdravnika, da ti napiše napotnico za fizioterapevta (tisti v okviru porodnišnice). naj te pa potolažim, da so, vsaj pri meni, bolečine po 4. mescih izzvenele.

babylove -> boleče kosti-pomoč (30.4.2005 9:34:41)

normalno, nič skrbet.

CIPRESA -> boleče kosti-pomoč (30.4.2005 11:29:45)

Tudi jaz sem ta srečnica Maša, pa tudi najbolj čutim, če predolgo sedim ali pa zvečer ko grem spat ali ko se premaknem v postelji...grozaaa.
Ampak jaz sem mislila da bo pol nehal po porodu????

Martina27 -> boleče kosti-pomoč (30.4.2005 12:20:54)

Ja na žalost je to normalno.Tudi mene je v času nosečnosti to nenormalno bolelo,pa sem mislila,da bo po porodu nehalopa še kar boli.

LP MARTINA

teja21 -> boleče kosti-pomoč (30.4.2005 14:02:43)

punce jaz imam enak problem, kaj pa gre po porodu vse nazaj na normalno širino bokov???
skrbi me da ne bom nikoli več imela takšnih bokov kot sem jih imela pred:nosecka:???
a gredo nazaj na isto velikost????

Stran: [1]