Anonimen -> RE: nosečnice - insulinke (6.3.2009 10:12:25)
|
Moj prvi je bil težek 3340 g, ko se je rodil, čeprav so me strašili, da zna biti zaradi moje glukoze velik. Tudi trebušček je imel normalen - je pa zelo dolgo trajalo, da mu je odpadel krn (en teden kasneje kot pri ostalih). Ampak takrat sem bila res stroga pri dieti (sem črtala sladkor, sol in moko). Imaš prav, če imaš že otroka, je težko nadzorovati hranjenje po redu. Upam, da ti bo uspelo vnesti pravi ritem - kot berem, vam je pri spanju že uspelo! Zdaj, ko sem na insulinu, si privoščim tudi kakšen prekršek (bojim se hipe bolj kot povišanega sladkorja) - ampak začuda, ravno takrat, ko se prekršim imam normalen sladkor! S sladkorjem imam predvsem probleme zjutraj. So ti slučajno omenili, kako bi bilo, če bi se odločila še za enega otročka? Sama sem si vedno želela imeti 3, a zdaj premišljujem, če ne bi bilo preveč tvegano zame in za tretjega, če bi se odločila zanj. Bom malo počakala, kako se bo odvijala situacija pri drugem. Je res, da večina "insulink" rodi v Ljubljani? Kako poteka sam porod? Si imela svoje popadke ali so ti jih sprožili? Si po porodu imela v porodnišnici kakšno dieto? Kako je bilo z dojenjem?
|
|
|
|