JerR -> RE: Ginekologinja Irena Kirar Fazarinc (20.2.2012 12:58:23)
|
Kirar Fazarinčeva je tudi moja osebna ginekologinja in moram reči, da sem zaenkrat zelo zadovoljna. Vsaki moji težavi se posveti, nikoli se ji ne mudi, pripravljena se je pogovoriti o vsem, kar me zanima. Danes sem bila pri njej, odkrila mi je pregrado, takoj mi je dala napotnico za HSG in HSC in tudi diagnozo mi je razložila tako kot pač je (kaj je dokazano in kaj ni). To, kar omenjate - da je bolj racionalna in ne daje prevelikega pomena določenim stvarem - pa meni osebno samo pomaga, da se malce pomirim. Že tako smo ženske preveč panične in če bi še ona dramatizirala, bi se šla po obisku pri njej lahko samo še obesit. Hvala bogu, da ima ta "common sense". Je pa res, da mi ne bo vseeno, če mi ne bo hotela delat slik od UZ, ko/če bom noseča... ampak ne vem, do sedaj mi je še vedno vse naredila, UZ nikoli ni bil problem, tudi sliko je npr. danes takoj naredila (pregrado) - tako, da že zna stisnit tisti "print" gumb, kadar je to potrebno [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smajl.gif[/image]
|
|
|
|