Pomoč prosim....Beli fleki na jeziku (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

india -> Pomoč prosim....Beli fleki na jeziku (29.4.2005 21:38:23)

Pia ( 4 leta ) je imela tri dni vročino, a ni kašljala in iz noska ji ni nič teklo, le zobek jo je bolel( aste ji namreč šestica).
Danes pa je dobila vnete dlesni, rahlo rdeče in sedaj zvečer po jeziku (ob robu) tri bele fleke,kot mehurčke.
Normalnoje in pije, čez dan je ful dobre volje, razigrana, le ko jo zakuha ( včeraj in danes le po 2x, tam do 37.6) se vleže in zaspi.

Kaj naj storim? Dajem ji Calpol, pa namazala sem ji dlesni in jezik z Apifitom, nameravam ji dat za grgrat še žajbelj....

Anonimen -> Pomoč prosim....Beli fleki na jeziku (29.4.2005 21:40:22)

Afte? Pojma nimam. A je treba za to k zdravniku?

india -> Pomoč prosim....Beli fleki na jeziku (29.4.2005 21:42:42)

Albina...če so afte, ni teba k zdravniku,jih mam včasih tudi sama. Ampak, a je lahko vročina od tega? Pa tako bleda je, da mi sploh ni všeč.

.ču -> Pomoč prosim....Beli fleki na jeziku (29.4.2005 21:45:01)

OJ!
Sej ti ne vem svetovat:zmeden:sam kaj pa če so fleki od vročine nastali:zmeden:

india -> Pomoč prosim....Beli fleki na jeziku (29.4.2005 21:46:36)

Ja, ne vem,...bom do jutri počakala, če ne bo bolje, če bo imela še vročino, bomo pa k zdravniku šli, ni kaj!:zmeden::zmeden:

Anonimen -> Pomoč prosim....Beli fleki na jeziku (29.4.2005 22:20:27)

Lahko pa da ima vnetje, od zoba, ki ji raste. Vnete ima dlesni, pa ima zato mogoče vročino.
A grlo je pa nič ne boli? Mogoče je pa tista "šestica" grlo. Saj otrok velikokrat ne zna točno povedat, kje ga boli. Jaz sem tudi imela vneto grlo pred kratkim, pa me je tudi še za zraven pri krajeh na koncu jezika bolelo. To je menda nekakšna viroza, ki je trenutno "in".

india -> Pomoč prosim....Beli fleki na jeziku (29.4.2005 22:25:06)

Malo ima vneto grlo, ja. S tem, da ji dajem vse razne vitamine, pa sirup, pa sadje, pa med,...no, zdaj bova še žajblej grgrali,...ima pa kar nabreklo tam od zobka, se vidi, da bo kmalu zunaj.

Annny -> Pomoč prosim....Beli fleki na jeziku (30.4.2005 21:17:47)

Le poskusita z žajbljem- je skoraj čudežen pri teh stvareh;)

Stran: [1]