frizer (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

corfu -> frizer (29.4.2005 19:53:19)

Kdaj se jih prvič peljale k frizerju? Moj ma že tako čupo...bova polet rolce delala:):):)

Lunca1 -> frizer (29.4.2005 19:57:13)

Jaz se moram pa najprej vprašat, kdaj bom sebe peljala, ker nisem bila že od konca oktobra.:)-:)-:)- Pina ima pa pri 4,5 mesecih še čist v redu frizuro.:)

dory -> frizer (29.4.2005 19:59:42)

Mi imamo pri enem letu prou nobel frizuro...laske mu krajsajo kravzelcki,zato se lep cas ne bo frizerja :):love:

corfu -> frizer (29.4.2005 20:01:14)

Lunca1 to pa je pol čupa, tvojo mislm, jaz se tud ne morem prpravt da bi šla, očitno bom kar dolgolaska ostala.

frutka_ -> frizer (29.4.2005 20:51:11)

Moj sicer ni imel full čupe, ja ima sicer lase ampak so mu v očke lezli in smo mu postrigli spredaj pa gori na glavi in okrogg ušes. Dvakrat...zdaj pa naj rastejo.

Samo striženje pa je pravi podvig, ker nonstop za škarjami gleda in jih hoče prijemati.

lan -> frizer (30.4.2005 9:55:29)

No,mi smo ga pa prvic postrigli,bolje receno pobrili (pa ne cist na nulo) poleti,ko je bil star skoraj 9 mesecev.Je pa bila nuja,ker so laski rastli ko konoplja.Potem smo se 2-krat ostrigli se v Nemciji in 2-krat v Sloveniji pa ga se vedno zamenjavajo za puncko.Midva z dragim sva se odlocila,da lanu puscava "cupco",tako celadico,ker se mi zdijo fantki takoooo "cute" z daljsimi laski.

*HONEY* -> frizer (30.4.2005 12:03:42)

Mi smo bili pri frizerju že 3x.
Nazadnje včeraj,ko smo odrezali dobre 4cm las in še vedno ima čupo,ta prava je:bravo:.Laseke pa je imela dolge do ramen,če si kravžle zravnal.Hudo je bilo gledat,ko so leteli vstran:((:zmeden: .
Ampak je zdaj še bolj luškana.Zgleda prav urejeno ko ni več non-stop skuštrana.
Prvič smo pa strigli samo okoli ušes(6m) drugič pa samo spredaj(1leto).

LP

Anonimen -> frizer (1.5.2005 12:02:29)

stara je 9,5 mescov pa smo komi začel mal bčl laske dobivat, tko da frizerja nau še en cajt.morm pa js jt ja :)

lp, lara

Stran: [1]