Anonimen -> Uživate v dojenju? (30.4.2005 15:26:08)
|
Tako je, Špacka, prav imaš. Jaz sem bila zelo dolgo v depresiji zaradi tega, jokala cele dneve, bog ne daj, da sem videla v kaki reviji otročka na maminih prsih. Domači me sploh niso mogli potolažiti, potem pa se je še vedno našel kaki "pametni" sorodnik, ki mi je rekel/la, da dojiti pač moraš,ker to je najbolj zdravo. Da bi znorela. No, potem sem počasi prišla k sebi po pogovoru s patronažno, ki me je potolažila, da to ni nič takega in da imajo v okolišu zelo malo otrok, ki se dojijo. Ne vprašaj, kako sem bila živčna, ko smo morali na prvi pregled v posvetovalnico, kaj mi bo zdravnica rekla, da me bo nadrla, ker sem imela tako vcepljeno v možgane to dojenje, da moraš in pika. Pa me zdravnica sploh ni vprašala, zakaj ne dojim, napisala mi je recepte za hrano za cel mesec in konec. Potem pa sem počasi prišla do zaključka, da se moram sprijazniti, ker drugače ne bom nikoli prišla k sebi. In tako je postajalo vedno boljše. Z Nejcem sva začela uživati ob hranjenju s flaško in ugotovila sem, da nama je tako tudi lepo. Bistvo pa je, da je otrok sit in zadovoljen.:)
|
|
|
|