|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Obešanje perila na soncu ter rože za na okno
29.4.2005 20:38:31   
Pia73
Jaz vijolice in družinsko srečo zalivam spodaj in mi nikoli ne crkne. Je pa res, da na to nikoli ne pozabim. Difenbahije pa meni niti niso všeč,... Imam še tazadnjo pripravljeno za odajo. Samo, ker sama vzgajam pa imam veselje,... Sicer pa družinsko srečo kar porežeš in vtakneš v drug lonček kar listke ne korenin, pa dela lepo naprej,... vijolice pa včasih dam kak list okoreninit včasih pa kar tako podtaknem pa mi uspe. Baje imam roko za to. Sicer pa poskusi to so zelo poceni in lepe rože.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 26
29.4.2005 20:40:56   
india
Frutka, jaz sem na tržnici ponavadi med tednom, je manj gužve!

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 27
29.4.2005 22:38:14   
bleva13
Jaz pa imam ORHIDEJE ,ki zelo lepo in dolgo cvetijo.Na drugi strani pa viseče VIOLICE tudi zelo lepe:rozica:

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 28
29.4.2005 22:44:13   
Anonimen
Jaz imam pa zvončke - take papirnate na zelenih plastičnih slamicah - tudi zelo lepo in priporočam začetnikom. Pa kaj imam še? Da malo pogledam: en napol posušen amarilis, en suh list že dol visi, ostali so pa zelo pobožni, pa unga pajaca, ki mu glavo zalivaš, da mu trava iz glave raste - kao lasje - tudi zelo lepo - vse skupaj pa sploh zelo izvirno in estetsko.
Od perila mi ba na balkonu, ki gleda na pločnik in se ful vidi gor, tudi v dnevno sobo na kavč, trenutno visita dve zelo umazani brisači, s katerima je moj najdražji včeraj pod pralnim strojem v kopalnici brisal, ko je čistil filer in se je voda vlila po tleh. Ampak sta tako umazani, da jima sončni fleki ne bodo prišli do živega. Eno je itak že veter na tla zabrisal, pa se mi je ne da pobrati.

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
29.4.2005 23:09:03   
Joe
Jaz imam pa Jančiko. Ni za začetnike, je pa zelo lepa, fajna in bo dolgo cvetela!

Frutka, prva nagrada za najlepši domači naslov teme JE TVOJA!!! :rozica: :)-

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 30
30.4.2005 10:43:29   
Vlasta1
Glede roz sem zacetnik. Kolikor pa vem za perilo ni dobro, da je na soncu temno niti svetlo. Torej je tako kot si tudi hitro sama ugotovila, da je najbolje poiskati senco.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 31
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

brcanje
laura2010

Kdaj ste prvič čutile brcanje otroka

3.mesec (19%)

4 mesec (49%)

5 mesec (20%)

ne vem (12%)

Število vseh glasov: 212

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!