|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zbijanje vročine
3.3.2009 18:42:19   
Hans
Prosim za pomoč. Kaj lahko dam 5 mesecev staremu dojenčku za zbijanje vročine? user posted image

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 4.3.2009 9:36:48 >

Nikoli ne obupajte! Če vam ne uspe v prvo, bo mogoče v drugo ali pa v tretjo! UPAJTE !
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NUJNO - VROČINA!!!
3.3.2009 18:47:28   
katra55
Paracetamol svečko. Koliko pa ima vročine?

(odgovor članu Hans)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.3.2009 18:47:32   
minca_n
če je nad 38,5 mu lahko daš svečko paracetamol. do 38,5 se naj ne bi zbijala. moja je tudi mela čez vikend vročino in sem ji ko je mela 38,6 dala svečko pa je bilo boljše.drugače pa ga lahko ohladiš s kopeljo 3 stopinje manj naj ima voda kot je njegova tel.temperatura. obstajajo pa baje tudi neki sirupi, samo jaz ji ga nisem dala.
upam da sem kaj pomagala

20.8.2008 sva dobila največje bogastvo: ob 14:58 Zoja 1400g, 39 cm in 15.23 Nia 1550g, 39,5cm

(odgovor članu Hans)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.3.2009 18:49:24   
pipic
Če se otrok počuti uredu,zbijanje ni potrebno.
Drugače imaš razne sirupe.
Svečke jaz redko dajem.
Rajši domači recepti za zbijanje,razen če ni visoka ali kaj podobnega.
Drugače pa krompir na podplate,kopelj kot je ena napisala,ampak ne tako kot je zgoraj napisala.
Ampak kopel mora imeti enako T kot otrok,potem jo pa postopoma ohlajaš.

(odgovor članu minca_n)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.3.2009 18:51:54   
minca_n
http://www.zzzs.si/zzzs/info/egradiva.nsf/0/527c766781502cc6c1257280003c14bc/$FILE/Moj_otrok_ima_vrocino_30.1.2007_tisk.pdf

tu vse piše

20.8.2008 sva dobila največje bogastvo: ob 14:58 Zoja 1400g, 39 cm in 15.23 Nia 1550g, 39,5cm

(odgovor članu pipic)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.3.2009 19:22:16   
end1
moj je mel pri tej starosti vodene koze in tudi vročino 38,6 in sem mu svečko paracetamol dala, svečke uporabljam tudi pri hčerki ki ma tri leta, nobenga sirupa.

(odgovor članu Hans)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.3.2009 19:23:11   
koala
5 mesečnik laho dobi tudi calpol.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu minca_n)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.3.2009 19:39:14   
mucek1
LEKADOL SIRUP AL PA CALPOL. KAJ JE Z VAMI OD 3 MESECA NAPREJ STA TA DVA SIRUPA IN SVEČKE. MI SMO PRI CEPLJENJU PRI 3 MESECIH DOBILI LEKADOL IN GA IMA NAJRAJE MENI JE BLEK.user posted image ČE SE SLABO POČUTI IN JE JOKAV MU LAHKO DAŠ ŽE PRED 38.5.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?