|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Obujajmo spomine
29.4.2005 18:27:49   
Baldi
Se še spomnite te reklame

http://www.putfile.com/media.php?n=radenska

Hja, to so bili časi. No, saj zdaj nam tudi nič ne manjka kajne:sloncek:
A kdo kaj pogreša tisto obdobje rajnke juge:zmeden2:.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   Obujajmo spomine
29.4.2005 18:34:26   
Anonimen
:)-:)-:)-:)-Baldi,ja po nekaterih zadevah so pa res bili to lepi časi,ne povsem no.
Ampak pogrešam staro disko muziko to bumbanje zdej mi gre na živce.

(odgovor članu Baldi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Obujajmo spomine
29.4.2005 18:34:52   
Anonimen
Jaz čisto nič.

(odgovor članu Baldi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Obujajmo spomine
29.4.2005 18:36:08   
india
Baldi, ja pogrešam določene zadeve...predvsem to,da ni bilo vse z juga tako drago, da ni blo treba stat na meji,ko si hotel na morje, da nisi rabil deviz za na morje, da te niso gledali kot tujca, da si lahko svobodno šetal po malo večjem ozemlju in da ni blo sovraštva med ljudmi na tako majhnem ozemlju.
Pa tudi ljedje se mi zdi, da so bolje živeli, povsod, po celi jugi. Tržišče je bilo večje,....

A nam je kaj manjkalo????:zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu Baldi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Obujajmo spomine
29.4.2005 18:37:26   
Anonimen
Kaj Splišni ti tako nikamor ne greš,pa pol ne pogrešaš dobro muzko;)pa kokto pijačo naše mladosti:ups:bolj moje kot vaše.Pa stanovnje si lahko dobil,pa službo tud,če si hotu bajto zgradit si se mirne duše lahk zapufal.....pomisli no malo,lepo prosim:)-;)

(odgovor članu Baldi)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Obujajmo spomine
29.4.2005 18:48:09   
Baldi
Ja spet ena tema, ki lahko razdeli folk na dva tabora.
No tamladi se verjetno niti ne spomnijo dobro teh časov. npr.v obdobju Milke Planinc so nas starši prevažali z avtomobili z parnimi ali neparnimi številkami. Pri nas smo imeli na srečo dva avta, fička in kadeta. En je imel parno, drugi pa neparno številko. To je bilo tudi obdobje švercarjev. Se spomnim kako se je švercala kava pa olje,...
Nemška marka je bila pa...

No pa še kaj v nadaljevanju:sloncek:

(odgovor članu Baldi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Obujajmo spomine
29.4.2005 18:49:19   
Anonimen
Oh dragi ljudje, kako ozko razmišljate. Pa mi, ki si danes ne moremo kupiti stanovanja ali na kredit zgraditi hiš, odplačujemo vse tiste nekdanje podarjene kredite. Pa ne bom o tem, ker jezna ratam.
A potem se tudi strinjate s tem, da če nisi govoril tega, kar se je od tebe pričakovalo, si šel najmanj v zapor, če že nisi bil ubit? A to je prav, da če nekdo ramišlja drugače od tebe, se mu dogajajo raznorazni otoki in zapori? Ma ne, res ne bom o tem.

(odgovor članu Baldi)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Obujajmo spomine
29.4.2005 18:57:26   
Anonimen
Jest sem omenila Splišni sam nekatere in povdarila,da ne pogrešam vsega sam določene zadeve;)
Ja se spomnim parnih in neparnih:)-pa šverca tud uiiii kolk smo ga švercal:)-:)-

(odgovor članu Baldi)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Obujajmo spomine
29.4.2005 19:00:41   
india
No, Splišni, se strinjam tudi s teboj, le da je to smer,ki pa je iz osebnih izkušenj ne poznam. Vem,d as eje govorilo ogromno o tem, pa da so morali naši starši prav posebej paziti na svoje jezike, dejanja,...a vseeno vem, da sta moja dva prišprala pol denarja za gradnjo hiše, drugo polovico sta dobila kredit, pa smo kar lepo živeli, ne glede na to, da sta imela delavske plače.
Res pa je, da smo takrat živeli v enih merilih, sedaj v drugih.

Sicer pa, jaz se takrat nisem rabila pritoževat, sedaj pa se tudi ne. Imam streho nad glavo, otroke, hrano, oblačila, nekaj na 4 kolesih, na dopust gremo vsako leto, tako, da nam gre življenje kar normalno skozi.

(odgovor članu Baldi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Obujajmo spomine
29.4.2005 19:07:09   
Baldi
Ja neva verjamen. Še posebej če si iz Primorske. A ste skoz čez mejo letal.

Zdele sem se spomnu še redukcij. A niso bili romantični večeri ob svečah. TV ni mogla bit prižgana, računalnikov ni blo,...
Pri nas smo ponavadi kartal, igral človek ne jezi se in podobno.

Splišni sej jest tud nič ne pogrešam tistih časov, samo ob taki priložnosti (ta reklama)se ti pa kar film odvrti. Vse pa tud ni blo tako slabo. Se pa strinjam, da danes drago plačujemo vse te silne pufe:grrr:

No, pa sej lahko v vsaki stvari najdeš samo slabe plati. Jest sem bolj zato, da se spomnimo kakšne simpatične. Gotovo imate kakšno na zalogi. Ta slabe pa prišparajmo za drugič:sloncek:

(odgovor članu Baldi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Obujajmo spomine
29.4.2005 19:07:20   
Anonimen
Jest tud Miška tko kot ti sam na dopuste zeloooo poredko gremo..ni če ni pa ni,nimaš kej:)-

(odgovor članu Baldi)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   Obujajmo spomine
29.4.2005 19:11:22   
india
Ja, Neva, saj veš kako je...tudi jaz ne bi hodila na morje, bi se kar k teti v Dalmacijo odpravla, tam živela od solate in pršuta ( domačega :)-:)-:)-:)-), pa po grozdju bi mlatla, ampak, kako naj tja otorke vzamem, če pa Bog tam še ni elektrike in telefona delil, kopajo se lahko v ledeno mrzli reki, trgovine so 40 km proč, mladina je že zdavnaj izumrla:)-:)-:)-:)-

Tako, da tistih 7 ali 10 dni letno bomo pa že zmogli.
Baterije je treba napolnit!:bravo::bravo::bravo:

Ja, Baldi, ti pa imaš spomin...veš, da sem sedaj pogledala debelo: redukcije, parni-neparni...kaj pa depozit na meji?? HIHI, pa uniforme v šoli in dvoizmenski pouk na nižji stopnji!

(odgovor članu Baldi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Obujajmo spomine
29.4.2005 19:20:50   
Anonimen
Yesss pa smo se spomnli kajne.Ampak jest raje sam dobrih reči taslabe sem pospravla.O kreditih pa tolk,ne vem kako drugi,mi smo do nedavnega plačevali 2 tolarja na mesec tistga nekdanjega kredita:zmeden2:
Tako kot sedaj je bilo tudi takrat slabo in dobro.
Ja Baldi sva šla z možem nabavit čez mejo na kile jagod pa paprik pa korenja v veliko skladišče...pol pa je dragi odpeljal robo po sloveniji...ja se je dalo mal zaslužit,pa še celo pot sem jagode zobala:)-

(odgovor članu Baldi)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   Obujajmo spomine
29.4.2005 19:21:34   
Baldi
Ja točno Miska dvoizmenski pouk. Tega današnje generacije več ne poznajo.
Ja zdej pa ne vem, a nas je blo tolk več, kot danes. A je dans več šol:zmeden2:
Ne, ne naši starši so bolj pridno otroke delal.
Ti miska si seveda izuzeta:)-:)-:)-:)-:)-:)-
Sej sem se šestkrat zasmeju:)-

(odgovor članu Baldi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Obujajmo spomine
29.4.2005 19:23:10   
Baldi
Sem vedu, da si ti že svercala neva. Tistih 29 na 27 podlage mi je zadnjič dalo mislt:)-:)-

(odgovor članu Baldi)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Obujajmo spomine
29.4.2005 19:30:29   
india
Baldi, saj sem tudi jaz švercala, pa nisem tako mlada kot Neva:)-:)-:)-:)-.smo čokolado in olje pa margarino in kave nakupli in pripeljali preko pa prodajali...joj, pa ko se je na Češko po multipraktike hodilo, pa usnjene rokavice in še kaj.

Je moj brat šel enkrat z busom na Češko in kupu za celo familjio čevljev, nakar je prišel domov brez, ker so jim jih na meji vse pobrali:((:((:((:((:((:((

(odgovor članu Baldi)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Obujajmo spomine
29.4.2005 19:30:33   
Anonimen
Ja ane?Si pogruntal,da sem bla v tistih časih glih prav zrela:)-:)-:)-

(odgovor članu Baldi)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   Obujajmo spomine
29.4.2005 19:31:27   
india
He, dvoizmenski pouk, Baldi in število otork...meni je ful hecno zdaj,ko so tu blizu 3 šole, pa imajo v prvem razredu po 15 otrok! Nas je bilo pa dva razreda po 32 otork v vsaki od šol!:miska:

(odgovor članu Baldi)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Obujajmo spomine
29.4.2005 19:34:37   
Anonimen
Ja Miška niso šle vse po tvoji poti...premal otrok delajo zato pa šole zapirajo:)-Jest sem svoje dala;):)-

(odgovor članu Baldi)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   Obujajmo spomine
29.4.2005 19:40:18   
india
Ja, Neva, si predstavljaš, da so še nekatere moje sošolke brez otrok??? Pa planirajo met čez kakšno leto prvega! No,ko bom jaz babica, bodo one na sestanke v šolo hodile:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Baldi)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Obujajmo spomine
29.4.2005 19:42:11   
Anonimen
Prou jim je so mogle prej mislit.:)-
Sej boš tud ti na roditeljski za vnuke kdaj pa kdaj šla, se boste tam srečale.:)-

(odgovor članu Baldi)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   Obujajmo spomine
29.4.2005 19:47:09   
india
Jao, Neva, ne mi grozit!!!!! A se ne bom nikoli šole znebila????:)-:)-:)-:)-:)-:)-
Že zdaj mi je hecno, ko mi moje nekdanje učitlce rečejo, da je moj otrok takooooooo priden,ali pa ko moram svojo bivšo sošolko na oni strani katedra gledat in resno jemat!

(odgovor članu Baldi)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Obujajmo spomine
29.4.2005 19:48:52   
Anonimen
Veš kaj če jest še zmerom v šolo hodim in še bom mi je Katja že obljubila:grrr:boš pa še ti.Tudi Nika ima sedaj dve profesorci ki so ble moje sošolke;)

(odgovor članu Baldi)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   Obujajmo spomine
29.4.2005 19:52:13   
Baldi
Uuuu, sta se pa razgovorile.
Jest sem pa ravno :duda: rihtal za spat. Moja :love: jo pa zdaj doji.

Zdele bom naredu še pečene banane, da se z :love: mal posladkava. Vedve pa kr naprej čvekajta. Upam,da se bo še kdo pridružil:ups:

Miska kapo dol za tvojih šest:bravo:Neva zate pa ne vem kolk :duda: si pridelala v socializmu:)-

(odgovor članu Baldi)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Obujajmo spomine
29.4.2005 19:53:38   
Anonimen
Tri Baldi in ena mi je pridelala vnučka.Jest pridem na banane.:)-

(odgovor članu Baldi)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Ali vas skrbi gospodarska kriza?
Spark

da (60%)

ne (20%)

ne vem zakaj se gre (4%)

vse skupaj je samo blefiranje Amerike (11%)

briga me (6%)

Število vseh glasov: 360

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!