|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   DaVincijeva šifra !!??
29.4.2005 18:52:57   
india
Samo ena primerjava: omenja vladavino Franciji, med drugim Miterana in Napoleona, deželo,ki ima 305 metrski falus kot simbol ( a ni dovolj zgovorno???), vse, kar je koničastega in obrnejenga navzgor enači s falusom in židovska zvezda kot simbol ženskosti oz prekrižanih nog...
ne me križat, je že nekaj časa nazaja, kar sem brala, pa se ne spomnim natančnih izrazov, a najbolj mi je ostal ravno Eiflov stolp, ki ga je primerjal s falusom.....:zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   DaVincijeva šifra !!??
29.4.2005 18:54:27   
Anonimen
Uf to bo pa težko branje8)

(odgovor članu ZARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
   DaVincijeva šifra !!??
29.4.2005 19:01:30   
india
Ja, ni za nočno branje,kot imaš ti v navadi, Neva!:)-:)-:)-:)-:)-:)-Potem ne boš mogla mirno spat!

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   DaVincijeva šifra !!??
29.4.2005 19:05:56   
Anonimen
Ja no erotika pa res ni za postlo,še posebi,če si sam v njej:)-:)-

(odgovor članu ZARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
   DaVincijeva šifra !!??
29.4.2005 19:33:38   
india
O, zakaj pa ne, Neva...si potem bolj perajt!!!!!!:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   DaVincijeva šifra !!??
29.4.2005 21:36:58   
niki5
Jo berem!

Full napeto :bravo:

Moj dragi jo je dobesedno pojedel :)-

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   DaVincijeva šifra !!??
29.4.2005 21:43:58   
Anonimen
Lih sm jo začela brat. Zdaj sem tam, kjer Langdon okleva..al naj zbeži s Sofijinim avtom na veleposlaništvo, al naj gre k Sofie k Mona Lisi.

Lahko berljivo. :bravo:

(odgovor članu ZARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
   DaVincijeva šifra !!??
29.4.2005 22:34:16   
Anonimen
Sej pravm, za na morje ;)

(odgovor članu ZARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
   DaVincijeva šifra !!??
30.4.2005 0:39:54   
miši
fuuuul dobra knjiga, mal sicer moras imet pojma o zgodovini in o "skrivnostih" vere,je pa zlo napeta, kriminalka ala "James Bond" , kaksna stvar je mogoce prevec ameriska no.
Drugac pa sem jaz ze prebrala predhodnico D.Sifre, ki je ravnokar izsla v slovenščini (angeli in demoni), sicer sem jo brala še v angleškem jeziku pa vseeno mi je bla ta ful boljša od Šifre, veliko bolj napeta in dramatična, konec pa je spet bolj v stilu 007. Vsekakor priporočam.

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   DaVincijeva šifra !!??
30.4.2005 21:46:51   
Olivija
ej zanimvo, meni je bla pa D. šifra bolj všeč, mogoče je odvisno od tega katero knjigo najprej prebereš ;). Drugače sta pa kr mal podobne.

Mi je bila pa všeč osnovna ideja D. šifre: žensko je treba častiti kot boginjo! :bravo:

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 35
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ko partnerju ni do seksa: 5 najpogostejših...
Največkrat za to, da eden od partnerjev ali oba več ne čutita seksualne želje, ne tiči v tem, da je partner premalo priv...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Določitev spola.
пеперутка16

Kako zanesljiva je določitev spola z ultrazvokom? Vaše izkušnje so: