DaVincijeva šifra !!?? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

india -> DaVincijeva šifra !!?? (29.4.2005 18:52:57)

Samo ena primerjava: omenja vladavino Franciji, med drugim Miterana in Napoleona, deželo,ki ima 305 metrski falus kot simbol ( a ni dovolj zgovorno???), vse, kar je koničastega in obrnejenga navzgor enači s falusom in židovska zvezda kot simbol ženskosti oz prekrižanih nog...
ne me križat, je že nekaj časa nazaja, kar sem brala, pa se ne spomnim natančnih izrazov, a najbolj mi je ostal ravno Eiflov stolp, ki ga je primerjal s falusom.....:zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2:

Anonimen -> DaVincijeva šifra !!?? (29.4.2005 18:54:27)

Uf to bo pa težko branje8)

india -> DaVincijeva šifra !!?? (29.4.2005 19:01:30)

Ja, ni za nočno branje,kot imaš ti v navadi, Neva!:)-:)-:)-:)-:)-:)-Potem ne boš mogla mirno spat!

Anonimen -> DaVincijeva šifra !!?? (29.4.2005 19:05:56)

Ja no erotika pa res ni za postlo,še posebi,če si sam v njej:)-:)-

india -> DaVincijeva šifra !!?? (29.4.2005 19:33:38)

O, zakaj pa ne, Neva...si potem bolj perajt!!!!!!:)-:)-:)-:)-:)-

niki5 -> DaVincijeva šifra !!?? (29.4.2005 21:36:58)

Jo berem!

Full napeto :bravo:

Moj dragi jo je dobesedno pojedel :)-

Anonimen -> DaVincijeva šifra !!?? (29.4.2005 21:43:58)

Lih sm jo začela brat. Zdaj sem tam, kjer Langdon okleva..al naj zbeži s Sofijinim avtom na veleposlaništvo, al naj gre k Sofie k Mona Lisi.

Lahko berljivo. :bravo:

Anonimen -> DaVincijeva šifra !!?? (29.4.2005 22:34:16)

Sej pravm, za na morje ;)

miši -> DaVincijeva šifra !!?? (30.4.2005 0:39:54)

fuuuul dobra knjiga, mal sicer moras imet pojma o zgodovini in o "skrivnostih" vere,je pa zlo napeta, kriminalka ala "James Bond" , kaksna stvar je mogoce prevec ameriska no.
Drugac pa sem jaz ze prebrala predhodnico D.Sifre, ki je ravnokar izsla v slovenščini (angeli in demoni), sicer sem jo brala še v angleškem jeziku pa vseeno mi je bla ta ful boljša od Šifre, veliko bolj napeta in dramatična, konec pa je spet bolj v stilu 007. Vsekakor priporočam.

Olivija -> DaVincijeva šifra !!?? (30.4.2005 21:46:51)

ej zanimvo, meni je bla pa D. šifra bolj všeč, mogoče je odvisno od tega katero knjigo najprej prebereš ;). Drugače sta pa kr mal podobne.

Mi je bila pa všeč osnovna ideja D. šifre: žensko je treba častiti kot boginjo! :bravo:

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]