je to vgnezditvena????? (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

full nestrpna -> je to vgnezditvena????? (3.3.2009 11:10:27)

pozdravljene!
zadnjo menstruacijo sem imela 12.2.09....v nedeljo 1.3. pa sem zvečer ko sem šla na wc opazila rdeč madež na papirju kar pa je tudi blo vse...sem mislila da se bo menstruacija prehitro vlila pa si dala vložek za vsak slučaj da se zjutraj ne zbudim v krvavi postli.pa nič...drugi dan pa kot da nič nebi blo:/ mi ni nič jasno kaj je to bilo.imam že 5 dni bolečine(krče) kot če bi imela menstruacijo,..nevem kot kaj si naj to razlagam,menstruacijo sem računala da dobim okoli 11.3. pa me zanima če mogoče veste ali je to vgnezditvena?ne vem...
hvala vam že v naprej
lp

ursa30 -> RE: je to vgnezditvena????? (3.3.2009 11:24:54)

tukaj imaš koledarček, pa si zračunaj, glede na tvojo dolžino ciklusov, če je vgnezditev možna

http://www.mambaby.com/articles/sl/2193

polho3006 -> RE: je to vgnezditvena????? (3.3.2009 11:37:52)

To bi lahko bila ovulacijska krvavitev. pri meni se je pojavila do sedaj dvakrat in je bila nekako 16, 17 dan ciklusa.

Bojana82 -> RE: je to vgnezditvena????? (3.3.2009 12:34:43)

Jaz tudi mislim, da je največ možnosti, da je šlo za ovulacijsko krvavitev....

Lenck -> RE: je to vgnezditvena????? (7.3.2009 16:22:24)

IZVIRNO SPOROČILO: full nestrpna

pozdravljene!
zadnjo menstruacijo sem imela 12.2.09....v nedeljo 1.3. pa sem zvečer ko sem šla na wc opazila rdeč madež na papirju kar pa je tudi blo vse...sem mislila da se bo menstruacija prehitro vlila pa si dala vložek za vsak slučaj da se zjutraj ne zbudim v krvavi postli.pa nič...drugi dan pa kot da nič nebi blo:/ mi ni nič jasno kaj je to bilo.imam že 5 dni bolečine(krče) kot če bi imela menstruacijo,..nevem kot kaj si naj to razlagam,menstruacijo sem računala da dobim okoli 11.3. pa me zanima če mogoče veste ali je to vgnezditvena?ne vem...
hvala vam že v naprej
lp

vgnezditvena bi najverjetneje bila okoli časa, ko bi morala dobiti menstruacijo (takrat se vgnezdi), ti si pa najverjetneje imela "šele" ovulacijo. ampak nikoli se ne ve...

Stran: [1]