Postopek je sledeč: Prineseš knjige, ki se jih želiš znebit, oni jih pregledajo in odkupijo samo izbrane knjige. Torej ne vzamejo vseh knjig. Lahko tudi narediš spisek knjig in z njimi kontaktiraš prek email-a pa ti bodo povedali, katere bodo odkupili. Pokliči in se pozanimaj.
LP:pujs:
india -> Kam z starimi knjigami?? (29.4.2005 14:13:11)
Antikvariat bo zelo vesel, pa v MB imamo Bukvarno,ki ima zelo rada take dobrodelce, ki jim kaj podarijo!
Za bukvarno ti sicer ne morem obljubit, lahko pa povprašam kaj in kako!
Anonimen -> Kam z starimi knjigami?? (29.4.2005 14:19:05)
V Škofji Loki jih jemljejo v knjićnici enkrat letno. Ampak ta dan je ravno bil... drugo leto morda:)
nejcko -> Kam z starimi knjigami?? (29.4.2005 14:45:05)
V Bukvarni v Lj vzamejo vse. Če pa imaš kaj znimivega, se pa tudi jaz ne branim knjig. Nikoli!!!
Seven* -> Kam z starimi knjigami?? (29.4.2005 15:23:13)
Stvar je taksna. Moja mama je velika zbirateljica knjig. Seveda kar vsake tudi nebi vzela. Ima jih preko 2000. Ce mi napises naslove bi jih verjetno kar nekaj vzela.. Ali pa jaz, sem tudi zaljubljena v knjige..
Seven* -> Kam z starimi knjigami?? (29.4.2005 15:24:01)
Haha. Nejcko, vidim da je kar nekaj stvari v katerih sva si podobni. :hudicek:
Anonimen -> Kam z starimi knjigami?? (29.4.2005 16:17:30)
Jest tudi,jih že pod posteljo spravljam ker ni več prostora.Stare knjige pa ljubosumno čuvam.;)
bini -> Kam z starimi knjigami?? (29.4.2005 16:21:12)
tud meni lahko kaj ponudiš... ko bova midva hišo zidala, bo treba eno sobano za knjige nardit - pa mož si notri želi en udoben naslonjač :muca: