|
RE: Hotel Andrija, Solaris Šibenik 4.8.2009 7:45:43
|
|
|
|
nanka
|
Mi smo se ravnokar vrnili s solarisa ,bili smo v hotelu Jure. Tudi mene žal tam dol ne vidijo več, pa ne zaradi cene. Mi smo imeli tri otroke, 1, 4 in 13. Katastrofa. Uživala je samo 4- letnica, ker imajo urejene animacije ( samo je bil vedno nekdo z njo), 13- letnik je umiral od dolgčasa, 1-letnica ni imela kaj početi. Plaža za tako male absolutno ni primerna, senčka je sicer OK, samo je 4 dni tako pihalo, da se niti v kopalke nisva spravili, na obali je za tako majhne prevroče, dostop do vode je nikakršen, sami ježki. Sobe pa miniaturne, vsaj za nas, ker nas je bilo pet, smo ležali kot sardine, prehod je bil ozek, po moji oceni tudi meter ne, tamala je imela edini prostor za plazanje po postelji. Pokasirali smo pogled na hotelsko kuhinjo, tako da so nam kuhinjske klime ropotale celo noč ( kot bi dopustovala v elektrarni). Saj ne rečem, če bi bila z možem sama, bi bilo super, za otroke pa po moji oceni ni. Aja, morje mrzlo, bazen pri hotelu pa tako blajk, da se niti pod razno nisem spravila noter, čeprav je naša 4 letnica noter uživala, v morje je pa nisem spravila zaradi premrzle vode. Pa 13-letnik je umiral od dolgčasa, ker za toliko stare ni ničesar. Mi smo po 5 dneh obupali in se spakirali domov. Ne, tja dol mi ne gremo več.
|
|
|