MUZIKA ZA OTROČKA? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

NINA78 -> MUZIKA ZA OTROČKA? (29.4.2005 12:54:00)

Punce. Nekje sem med vašim pogovorom zasledila, da imate CD-je z Mozartovo muziko za otročke, ki so še v maminem trebuhu (ali pa tudi ostale otročke) :duda:? Zanima me kje lahko kupim takšne in podobne CD-je? Rada bi namreč se sprostila ob taki glasbi in obenem naredila kako korist tudi za mojega srčka. Nekaj sem iskala po Internetu pa nič ne najdem! A ima katera kakšen nasvet?
Hvala in LP. NINA. :)

Čičica -> MUZIKA ZA OTROČKA? (29.4.2005 15:05:31)

Nina!

Sama imam CD The Mozart Effect - music for moms and moms-to-be. Zanimiva zadevca, traja cca. 40 min.

Meni ga je kupila sestrična, ne vem sicer kje, sem pa prepričana, da ga dobiš v vsaki večji prodajalni s CDji. Poišči!

Aja, na CDju je naslov www.childrensgroup.com, tu naj bi bili vsi CDji na to temo.

Upam, da sem ti pomagala in da kaj najdeš! :sloncek:

babylove -> MUZIKA ZA OTROČKA? (29.4.2005 16:51:23)

Navadnega Mozarta kupi, ni treba da je ravno posebna izdaja. Baje da dela čudeže na otrocih. Mi smo ga poslušali, na čudež pa še čakamo ;).

Zea -> MUZIKA ZA OTROČKA? (29.4.2005 18:45:42)

Jaz sem moji tudi redno Mozarta predvajala v nosečnosti. Predlagam ti, da poslušaš skladbe, ki so tebi všeč - naši dojenčici je namreč najbolj všeč glasba, ki sem jo jaz najraje poslušala v nosečnosti (in sploh ne Mozart) in katero sem zraven prepevala. Verjetno se je tako še bolje slišalo notri - v trebuhu...

pika** -> MUZIKA ZA OTROČKA? (29.4.2005 22:49:27)

Meni je CD Mozart for babies prinesel dragi za darilo ( najprej sva imela sposojenega iz knjižnice ).

NINA78 -> MUZIKA ZA OTROČKA? (30.4.2005 9:04:38)

Punce - vsem hvala za odgovore!
LP, Nina. :)

Stran: [1]