|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kam za 1. maj?
29.4.2005 11:55:33   
Olivija
Ker bova v nedeljo z Ano ostale same (oči mora delat, kolegi majo vsi ene družinske piknike :() se sprašujem kam se lahko odpraviva na izlet.
Je pa Ana stara dve leti, jaz pa v še kr dobri kondiciji in imele bova avto :bravo:.

Ali ima katera kakšen predlog? Zaenkrat mi pade na pamet samo živalski vrt in tam potem sladoled :love: ali pa kakšna krajša gorska tura s starimi starši (pa tudi nevem za noben pameten hrib).

Hvala za vsak odgovor!

LP

O.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kam za 1. maj?
29.4.2005 12:00:28   
Anonimen
Tam za sedmimi gorami in sedmimi vodami je sedem malih hribčkov... Kaj pa jaz vem, iz kje si!?;)

(odgovor članu Olivija)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   kam za 1. maj?
29.4.2005 12:01:12   
karmy
ne rabis nas... mas sama zelo dobr predlog :bravo::bravo:

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kam za 1. maj?
29.4.2005 12:03:40   
Olivija
iz Kranja (sem pozabla napisat - pa SLO ni tako velika) :zmeden:

No, potem verjetno res ŽV.

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   kam za 1. maj?
29.4.2005 12:04:38   
mammika
Kaj pa volčji potok???

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kam za 1. maj?
29.4.2005 12:06:28   
Olivija
še vedno zbiram predloge ;), ja samo je rekla ena sodelavka, da sploh ni bilo nič kaj dosti tulipanov (a je ta razstava že mimo?)

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   kam za 1. maj?
29.4.2005 12:07:56   
Vilma
Tulipanov je ogromno, mislim da malce več kot dva milijona. Problem je hladno vreme, zato se tulipani še niso odpli.Pravijo pa, da bodo tam okoli prvega maja vsi zunaj.

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   kam za 1. maj?
29.4.2005 12:11:52   
CatJa
Kaj pa Bled? Al pa Logarska dolina. Fajn za sprehod. Pa še dobro hrano imajo.

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   kam za 1. maj?
29.4.2005 12:11:58   
Anonimen
O, someščanka.
Torej, prvomajska praznovanja bodo: na Joštu, se fino da skoraj do vrha z avtom, potem pa z vozičkom naprej; v Poljanah nad Jesenicami; na Križni gori nad Škofjo Loko; na Šubcu, v Kamniški Bistrici (to pa ne vem, kje je). Potem greste pa lahko še na Šmarjetno goro, tja se tudi da fino do kjerkoli z avto, potem pa z vizičkom ali nahrbtnikom naprej. Pa ena skoraj cele gujsnice so gori, pa en majčken peskovniček, pa klopce in če bo sonce, bo lahko prav fletno. Samo za Kokro ne lazit, tam je polno okuženih klopov.

(odgovor članu Olivija)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   kam za 1. maj?
29.4.2005 12:12:30   
Anonimen
Aja, pa itak se morate namazat s sredstvi, ki odganjajo klope, pa kamorkoli boste že šli. Tega ne pozabit.

(odgovor članu Olivija)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   kam za 1. maj?
29.4.2005 12:19:46   
Olivija
ej, thx, na Šmarjetno sem pa čisto pozabila, ta pa res ni tolk huda za gor pridet. Pa klopi sej res, bom šla še danes v lekarno vprašat.

LP

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   kam za 1. maj?
29.4.2005 12:22:16   
Olivija
Logarska - zanimivo, tam pa res še nismo bli.
Za Bled me pa skrbi, da bo miljon folka, kar me ne moti, skrbi me potem samo parkirišče.

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   kam za 1. maj?
29.4.2005 12:33:42   
lin
Sam na morje nehodi,pa brez zamere,ker jaz tu živim in je že zdaj gužva(v sredo) se nisi mogel skoraj niti sprehajati,kaj pa šele da bi dobil parkir plac),si morem mislit kaj bo za vikend:zmeden:

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   kam za 1. maj?
29.4.2005 12:43:51   
Aljakop
iz prve roke kam na izlet

sejem rož v marini portorož ( pa še rima se:)-:)-)
1. in 2.maja - vreme napovedujejo lepo, sonček, pa tja do 25 stopinj

pa en pozdrav v cvetju:rozica:
alja

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   kam za 1. maj?
29.4.2005 13:25:15   
AnBan
O Splisni...a ti tud Gorenjka...nism vedla:)-:)-:)-

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   kam za 1. maj?
29.4.2005 13:28:09   
AnBan
Olivija...do logarske si dost hitro iz KR...cez jezersko do pavlilcevega sedla si tik tak...pa da te se malo pohecam...v logarski je tudi ful klopov:grrr::grrr::grrr:...sva bila gor z nasim, ko sem bila noseca za prvega...samo iz avta sem stopila v travo lulat in sem jih imela najmanj 5 na hlacnici...po moje sem ravno v gnezdo stopila:grrr::grrr::grrr:

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   kam za 1. maj?
29.4.2005 13:58:49   
Olivija
zdej me pa že res strašite s temi klopi ;), bomo se definitivno fejst namazal !

Lani sta jih fasala vedno samo naš :kuza: in :muca:, samo nevem, če so to isti kot tisti, ki grejo na ljudi.

LP

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......