Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 3.3.2009 15:47:17
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira Pa ja nisi ? Kdo???
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 3.3.2009 15:47:42
|
|
|
|
gogabojan
|
ajatam, zgoraj imaš dve ikonici tam kjer maš strani, pa klikni pokaži vse
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 3.3.2009 15:48:44
|
|
|
|
iraira
|
Če si rekla da se boš pohvalila ko bo 100% in sem mislila da si mogoče pa
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 3.3.2009 15:50:35
|
|
|
|
jolly123
|
Aja neeeeee Ufff ne....trenutno pa res ne bi še no!!! Ne, ne neki drucga je v zvezi z otroškim spanjem
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 3.3.2009 15:53:25
|
|
|
|
iraira
|
Jaz sem se tut hvalila kako pa moja spi celo noč pa se je še isto noč zbudila ene 5x. Tako da ja, je za premislit
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 3.3.2009 15:54:53
|
|
|
|
iraira
|
Evo, mi se oblečemo zdaj in gremo na en sprehodek v kengurujčku....
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 3.3.2009 16:07:05
|
|
|
|
jolly123
|
Mi smo pa lih nazaj, čez dve ure gre pa naš itak že spat
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 3.3.2009 16:13:56
|
|
|
|
ajetam@
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan ajatam, zgoraj imaš dve ikonici tam kjer maš strani, pa klikni pokaži vse hvalaaaa našla ti si iz vrhnike vidim! jaz tut
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 3.3.2009 16:28:37
|
|
|
|
janja 27
|
evo mamo štab celjank, gorenjk (tam okoli ) in vrhničank evo jaz pa skor edina tukaj v postojni bo treba eno furo do vrhnike narest k mi je najbližje..... talcy iz kje si ti ?? drugo sredo grem v šempeter...verjetno...še ne vem al sama z metko al gre še moj zraven pelej atkota v bolnico na operacijo žil..no ne vem kdo in kaj bo šel itak je še dolgo do takrat gogabojan...najbolj pot pod noge in k zdravniku po tablete glede kg pa itak nismo nikoli zadovoljne jaz tud ne smem metke preveč hvalit gleda spanja da se kaj ne poslabša..no odkar jemo riževo kašico zvečer spimo k topi od 21 do 4 al 5 pa potem pojemo na hitrco in do 6 h 9 h....SMAJL - trkam na les evo jollly so te že krstili za srečko ti pa da ne boš imela več sam da jih ne bo na koncu 5 jaz sem skuhala oz. spekla lazanjo spet full house nas je blo 7 na kosilu.....sedaj sem vse pospravla in pomila......metka se carta pri nonotu manca riše......jaz pa tko bluzim z vami
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 3.3.2009 16:42:23
|
|
|
|
Marisha
|
No, da malce poročam; Marku kašica iz korenčka in cvetače niti pod razno ni šla v rito ( je delal take grimase, da sem se skoraj polulala . Tako, da sva nadomestila s frutkom ( za silo je bilo). Očitno mu ni všeč okus cvetače, ker je prejšnji teden lepo pojedel kašico iz korenčka in jabolke. No, nič hudega . Zdej se pa odpravljamo k babici na obisk, ampak moj tolk čveka po telefonu, sploh ne zna nehati . Midva z Markom sva pa že naštimana in ga čakava. Bova kar avto "zakurblala" in sama šla . No se vam še kaj javim. A, ja, ti pa kar pridi na Vrhniko bomo "užgale kakšen giro" Marisha
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 3.3.2009 17:05:23
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 evo jollly so te že krstili za srečko ti pa da ne boš imela več sam da jih ne bo na koncu 5 Mislim, da se ni za bat, razen če se kaj zalomi pa bodo četverčki U bože ne daj
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 3.3.2009 17:09:51
|
|
|
|
gogabojan
|
Ajetam ja vrhničanka sem. Z striktnega centra. Komot se zmenimo, in gremo giro di vrhnika . Janja, ti pa kr z veseljem prilavfi (z avtom) sm. Moj sin Bojan obožuje majhne punčke. Si je tudi fullll želel sestrico. Je pravi dedec. Če bo videl skupino fantov in skupino punčk, se bo raje za punce odločil. Je full zaščitniški do njih. Če ne pa veš kaj, se zmenive pa jaz priletim dol v postojno. Mam teto v pivki tako da bom ubila dve muhi na mah.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 3.3.2009 17:12:28
|
|
|
|
gogabojan
|
Punce eno vprašanje. Kaj pomeni RR???????? Tko k mal berem naokrog, sem velikokrat zasledila to, ne vem pa kaj pomeni. Ne hodim pa pravil in tega brati, ker kaj pomeni bonton pa že vem .
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.3.2009 17:18:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 3.3.2009 17:22:22
|
|
|
|
gogabojan
|
Hvala valla za odgovor. Jolly ti pa kar pohvali se da boš . Kr pohvali se, saj veš kakšni so otroci. To je dvorezen meč. Če se pohvališ 1. lahko da gre potem vse k 2. lahko pa je še bolje Evo naši se že mastijo z PIZZO .
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 3.3.2009 17:31:06
|
|
|
|
gogabojan
|
Punce, dobila sem na mail PAPARICO, za naše , pa tudi knjigo receptov (fulll dobri recepti gor). Tako, da če katera hoče, naj pove in ji pošljem. Sam tako, če želite. Men bo kr fajn pršla ko ga bom uvajala v GH, pa še zame je kakšen ''zdrav recept'', še posebej tisti z palačinkami .
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 3.3.2009 17:35:59
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: valla. RR = RingaRaja jolly, kar pohvali se, no. Jaz sem se tudi, pa še kar spi Ja sej...no rečmo, da se lahko, pa do bo še naprej tko Čez dan je začel spat sam v posteljici, dopoldanska runda eno uro, popoldanska dve
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 3.3.2009 17:36:49
|
|
|
|
lena35
|
Pozdravljene! Mi smo od P in je vse ok ,smo dobili pikico in smo malo tečkoti no pa bo jutri boljše.JANJA ZA SEZNAM TEHTAMO 7130g in veliki smo 63cm,naslednji pregled pa imamo 21.4. to je to se še kaj oglasim.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 3.3.2009 17:37:54
|
|
|
|
*talcy*
|
janja27 .... trenutno živim v ajdovščini .... a prideš na naše konce ...ma kaj bo ostal noter tata na operaciji? lahk bi se kaj vidle pripelješ še otroke s sabo
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 3.3.2009 17:42:16
|
|
|
|
laknerš
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Punce, dobila sem na mail PAPARICO, za naše , pa tudi knjigo receptov (fulll dobri recepti gor). Tako, da če katera hoče, naj pove in ji pošljem. Sam tako, če želite. Men bo kr fajn pršla ko ga bom uvajala v GH, pa še zame je kakšen ''zdrav recept'', še posebej tisti z palačinkami . Jest bi PROSIM!!! Maš moj mejl na ZS
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 3.3.2009 17:47:03
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Punce, dobila sem na mail PAPARICO, za naše , pa tudi knjigo receptov (fulll dobri recepti gor). Tako, da če katera hoče, naj pove in ji pošljem. Sam tako, če želite. Men bo kr fajn pršla ko ga bom uvajala v GH, pa še zame je kakšen ''zdrav recept'', še posebej tisti z palačinkami . Jaz bi tudi tele recepte prosim
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 3.3.2009 18:02:51
|
|
|
|
gogabojan
|
Iraira pošlji mi mail, da bom lahko dala priponko gor.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 3.3.2009 18:06:13
|
|
|
|
gogabojan
|
lankerš imaš poslano.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 3.3.2009 18:15:49
|
|
|
|
laknerš
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan lankerš imaš poslano. ful hvala, je na prvi pogled kar koristno(kokr sm preletela)
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 3.3.2009 18:17:52
|
|
|
|
gogabojan
|
Če ti bo kaj prišlo prav, bo fajn. Če ne pa ..... . Če ti povem po resnici, sem jaz preletela sam naslove receptov, pa še to čist na hitro.
|
|
|
Število zarodkov-Klomifen?!MatejčikaNaj odgovorijo samo tiste, ki so po Klomifenu zanosile po naravni poti (ne umetna oploditev)!
DOBILI SMO/BOMO:Enega nagajivca! (
83%)
Dvojčka! (
7%)
Tri korenjake/princeske! (
4%)
Več kot tri! (
6%)
Število vseh glasov: 191Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!