|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
3.3.2009 15:47:17   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: iraira

Pa ja nisi user posted image ?

Kdo???

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 126
3.3.2009 15:47:42   
gogabojan
ajatam, zgoraj imaš dve ikonici tam kjer maš strani, pa klikni pokaži vse

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 127
3.3.2009 15:48:44   
iraira
Če si rekla da se boš pohvalila ko bo 100% in sem mislila da si mogoče pa user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 128
3.3.2009 15:50:35   
jolly123
Aja neeeeee user posted image  user posted image Ufff ne....trenutno pa res ne bi še no!!! Ne, ne neki drucga je v zvezi z otroškim spanjem user posted image  

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 129
3.3.2009 15:53:25   
iraira
Jaz sem se tut hvalila kako pa moja spi celo noč pa se je še isto noč zbudila ene 5x. Tako da ja, je za premislituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 130
3.3.2009 15:54:53   
iraira
Evo, mi se oblečemo zdaj in gremo na en sprehodek v kengurujčku....

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 131
3.3.2009 16:07:05   
jolly123
Mi smo pa lih nazaj, čez dve ure gre pa naš itak že spat user posted image

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 132
3.3.2009 16:13:56   
ajetam@
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

ajatam, zgoraj imaš dve ikonici tam kjer maš strani, pa klikni pokaži vse

hvalaaaa našla user posted image
ti si iz vrhnike vidim!
jaz tut

Neposredna povezava do sporočila: 133
3.3.2009 16:28:37   
janja 27
evo mamo štab celjank, gorenjk (tam okoli ) in vrhničankuser posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image evo jaz pa skor edina tukaj v postojniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bo treba eno furo do vrhnike narest k mi je najbližje.....

talcy iz kje si ti ?? drugo sredo grem v šempeter...verjetno...še ne vem al sama z metko al gre še moj zraven pelej atkota v bolnico na operacijo žil..no ne vem kdo in kaj bo šel itak je še dolgo do takrat

gogabojan...najbolj pot pod noge in k zdravniku po tableteuser posted image user posted image user posted image user posted image glede kg pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image itak nismo nikoli zadovoljneuser posted image user posted image user posted image

jaz tud ne smem metke preveč hvalit gleda spanja da se kaj ne poslabša..no odkar jemo riževo kašico zvečer spimo k topi od 21 do 4 al 5 pa potem pojemo na hitrco in do 6 h 9 h....SMAJL - trkam na lesuser posted image user posted image user posted image user posted image

evo jolllyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image so te že krstili za srečko user posted image ti pa da ne boš imela več user posted image sam da jih ne bo na koncu 5user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem skuhala oz. spekla lazanjo spet full house nas je blo 7 na kosilu.....sedaj sem vse pospravla in pomila......metka se carta pri nonotuuser posted image user posted image user posted image manca riše......jaz pa tko bluzim z vamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 134
3.3.2009 16:42:23   
Marisha
No, da malce poročam;

Marku kašica iz korenčka in cvetače niti pod razno ni šla v rito user posted image  ( je delal take grimase, da sem se skoraj polulala user posted image . Tako, da sva nadomestila s frutkom ( za silo je bilo). Očitno mu ni všeč okus cvetače, ker je prejšnji teden lepo pojedel kašico iz korenčka in jabolke. No, nič hudega user posted image .

Zdej se pa odpravljamo k babici na obisk, ampak moj user posted image  tolk čveka po telefonu, sploh ne zna nehati user posted image . Midva z Markom sva pa že naštimana in ga čakava. Bova kar avto "zakurblala" in sama šla user posted image .

No se vam še kaj javim.

A, ja, ti pa kar pridi na Vrhniko bomo "užgale kakšen giro" user posted image  user posted image

Marisha

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 135
3.3.2009 17:05:23   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

evo jolllyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image so te že krstili za srečko user posted image ti pa da ne boš imela več user posted image sam da jih ne bo na koncu 5user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mislim, da se ni za bat, razen če se kaj zalomi pa bodo četverčki user posted image user posted image U bože ne daj user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 136
3.3.2009 17:09:51   
gogabojan
Ajetam ja vrhničanka sem.  Z striktnega centra.  Komot se zmenimo, in gremo giro di vrhnikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Janja, ti pa kr z veseljem prilavfi (z avtom) sm. Moj sin Bojan obožuje majhne punčke. Si je tudi fullll želel sestrico. Je pravi dedec. Če bo videl skupino fantov in skupino punčk, se bo raje za punce odločil. Je full zaščitniški do njih.

Če ne pa veš kaj, se zmenive pa jaz priletim dol v postojno. Mam teto v pivki tako da bom ubila dve muhi na mah.

(odgovor članu Marisha)
Neposredna povezava do sporočila: 137
3.3.2009 17:12:28   
gogabojan
Punce eno vprašanje.
Kaj pomeni RR????????

Tko k mal berem naokrog, sem velikokrat zasledila to, ne vem pa kaj pomeni. Ne hodim pa pravil in tega brati, ker kaj pomeni bonton pa že vemuser posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 138
   [Brisano sporočilo]
3.3.2009 17:18:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 139
3.3.2009 17:22:22   
gogabojan
Hvala valla za odgovor.

Jolly ti pa kar pohvali se da boš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Kr pohvali se, saj veš kakšni so otroci. To je dvorezen meč. Če se pohvališ
1. lahko da gre potem vse k user posted image
2. lahko pa je še bolje

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo naši se že mastijo z PIZZOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 140
3.3.2009 17:31:06   
gogabojan
Punce, dobila sem na mail PAPARICO, za naše user posted image , pa tudi knjigo receptov (fulll dobri recepti gor). Tako, da če katera hoče, naj pove in ji pošljem.

Sam tako, če želite.

Men bo kr fajn pršla ko ga bom uvajala v GH, pa še zame je kakšen ''zdrav recept'', še posebej tisti z palačinkamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 141
3.3.2009 17:35:59   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

RR = RingaRaja user posted image

jolly, kar pohvali se, no. Jaz sem se tudi, pa še kar spi user posted image

user posted image user posted image

Ja sej...no rečmo, da se lahko, pa do bo še naprej tko user posted image Čez dan je začel spat sam v posteljici, dopoldanska runda eno uro, popoldanska dve user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 142
3.3.2009 17:36:49   
lena35
Pozdravljene! Mi smo od P in je vse ok ,smo dobili pikico in smo malo tečkoti no pa bo jutri boljše.JANJA ZA SEZNAM TEHTAMO 7130g in veliki smo 63cm,naslednji pregled pa imamo 21.4. to je to se še kaj oglasim.

Neposredna povezava do sporočila: 143
3.3.2009 17:37:54   
*talcy*
janja27 .... trenutno živim v ajdovščini .... a prideš na naše konce ...ma kaj bo ostal noter tata na operaciji? lahk bi se kaj vidle pripelješ še otroke s sabo 

6.10.2008 se nama je pridružil najin angelček Tijan

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 144
3.3.2009 17:42:16   
laknerš

Punce, dobila sem na mail PAPARICO, za naše user posted image , pa tudi knjigo receptov (fulll dobri recepti gor). Tako, da če katera hoče, naj pove in ji pošljem.

Sam tako, če želite.

Men bo kr fajn pršla ko ga bom uvajala v GH, pa še zame je kakšen ''zdrav recept'', še posebej tisti z palačinkamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Jest bi PROSIM!!!
Maš moj mejl na ZS

Neposredna povezava do sporočila: 145
3.3.2009 17:47:03   
iraira

Sam tako, če želite.

Jaz bi tudi tele recepte prosim

Neposredna povezava do sporočila: 146
3.3.2009 18:02:51   
gogabojan
Iraira pošlji mi mail, da bom lahko dala priponko gor.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 147
3.3.2009 18:06:13   
gogabojan
lankerš imaš poslano.

Neposredna povezava do sporočila: 148
3.3.2009 18:15:49   
laknerš

lankerš imaš poslano.

ful hvala, je na prvi pogled kar koristno(kokr sm preletela)

Neposredna povezava do sporočila: 149
3.3.2009 18:17:52   
gogabojan
Če ti bo kaj prišlo prav, bo fajn. Če ne pa ..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Če ti povem po resnici, sem jaz preletela sam naslove receptov, pa še to čist na hitro.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Število zarodkov-Klomifen?!
Matejčika

Naj odgovorijo samo tiste, ki so po Klomifenu zanosile po naravni poti (ne umetna oploditev)! DOBILI SMO/BOMO:

Enega nagajivca! (83%)

Dvojčka! (7%)

Tri korenjake/princeske! (4%)

Več kot tri! (6%)

Število vseh glasov: 191

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!