gogabojan -> RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del (3.4.2009 21:40:25)
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira Pa kaj se je sploh zgodilo gogabojan? Smrt v zibki ali je bil [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] kaj bolan? Ko se je rodila, je imela nezaceljeni želodček. Pa so bili mesec dni v bolnici. Pa glih včeraj je reku oče te dojenčice, da so končno se stvari pošlihtale. Ponoči pa so malčico peljali v bolnico. Zakaj nevem sam da je potem v bolnici ji SRČEK odpovedu. Jaz ne vem, a me daje poporodna depresija. Ampak ne morem se nič bolj razvedriti. Na trenutke mi gre na jok, ko pogledam svojega srčka. Ni pravice na tem svetu. Nežne duše in angelčke bogec vzame h sebi. Najbolj pa me boli (če je prvi otrok ali ne, je vedno isto), ker ne bodo NIKOLI več VIDELI njenega srečnega nasmeha, slišali njen smeh, njen jok. Ko je ne bodo mogli več stisniti k sebi, kjer je mama vladar sveta, zavetišče vsega hudega, ki premaga še tako bolečino stran. Nikoli ne bodo videli njenih prvih poskusov jesti z žlico in vilico, prvih korakov, prve ljubezni, prvega otroka. Nikoli več je ne bo med nami in sejala ljubezen. Medtem ko to pišem gledam svoje srčke. HVALA TI VSEMOGOČNI, ZA TO,KER IMAM BLAGOSLOV UŽIVATI V TEM, KAR MI JE DANO. Ker vem da tečnoba in histerija, in jok in bolečina, vsa ta misel bo izginila, ko bom pogledala otroka v oči, in se mi bo on brezskrbno nasmehnil. In iz njegovih oči prebrala, MAMI SAJ NI TAKO HUDO. Joj punce OPROSTITE MI, ČE SEM VAS PREVEČ ZAMORILA. Obljubim, da ne bom več pisala o tem. lp
|
|
|
|