Tejčika29 -> RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del (30.3.2009 21:23:50)
|
Oj, Alina je bila danes popoldne malo tečkasta ampak mislim da je utrujena, vreme in to. Sva šle po obiskih... KAŠICE - jaz uporabljam Hippove, so mi ok, imajo različne tudi tiste za lahko noč, ampak jaz uporabljam zaenjrat samo My first milk pup. Korenček je pa popoldne pri atiju jedla da je bilo veselje, sem bla ful vesela, jutri ga jemo spet da izključimo alergijo in potem gremo na krompirček, cvetačo... da vse sprobamo pol pa bom začela delat pirejčke mešane. Tudi AM imam Hippovo 1, dodam pa zaenkrat samo 1x na dan 180 ml ker ostalo še dojim. Postopoma bom umikala moje mleko in zamenjala s celimi obroki npr. kašice ki jo je že dalj časa zdaj... Nič hitenja, lepo počasi. Saj smo stari komaj 5 in pol mesecev. Zvečer je Alina tudi naredila obrat iz trebuha na hrbet sama, ampak me žal ni bilo zraven, sem si skočla po pjačko, ah jej pa tako bi jo rada vidla, enkrat ji je že uspelo par tednov nazaj ampak ravno obratno. Imejte se lepo jutri v Areni, pa da ne boste deža priklicale OK???? Nočko vsem[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image]! M.
|
|
|
|