jolly123 -> RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del (5.3.2009 11:32:16)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 ampak kako vi tretirate obiske, ki vas pokličejo, ko so tako rekoč pred vrati in to delajo vedno. HB nimam veliko takoi obiskov. Enkrat je mojega [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/love.gif[/image] en kolega klical in se hotu s familijo na hitro povabit, pa si je moj na hitro nekaj zmislil, tako da potem niso prišli. Moja sestra je enkrat hotla na vrat na nos pridt, pa smo imel ravno takrat kosilo, tko da pol ni prišla. In od takrat je navajena, da prejpokliče, če smo doma in če se lahko oglasita. Pa moj fotr je enkrat slučajno šel mimo, pa je poklical. Itak je prišel samo za 5 min Nejko pogledat, tko da mi ni bilo take panike. Ne vem, sem pa jaz tak človek, da kar direktno povem, če mi kaj ni. Sploh tistim, ki so mi blizu. Ma sem že povedala, pa očitno sploh ne poštekajo....včasih si mislim balkanska kultura, kaj češ taki so/smo, sam vseeno mi živce požre, ker nemaram nenapovedanih ljudi. Ok sej se včasih zgodi, da me pokliče kera kolegica, da gre lih v KR pa da pride, ampak to ne pride takoj, da me pa vsakič pokličeš ko si pred vrati pa ne vem no....
|
|
|
|