gogabojan -> RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del (28.3.2009 7:23:36)
|
Nič se ni kuhalo od prej. Sem mu pa rekla, da ga njegovi mene ne marajo. Naprimer oče ločen od mame. Ni do sedaj prišel nikoli obiskati vnučka. Moj pravi da kao zaradi majhnega stanovanja. Ma **** majhen stanovanje. Moral bi ga pridt pogledat in pika. Sestra je ok. Brat. Hmmm. Njegova žena me ni niti poklicala pa čestitala da sem rodila. Njemu ja, meni ne. Niti kako sem ni vprašala. K pa smo jih vabili da pridejo, pa je rekla kao da v ta picajzl ne bo hodila, naj mi pridemo gor. Pa sva omenila to. Je on reku, ja kje pa bi prespali. Pa sem rekla **** materna, saj lahko magari najamemo hotelsko sobo. Čeprav je tašča tu bila čez božične praznike, in so spali pri mojih starših, k majo velikooooooooo prostora. Pa sem mu rekla da njegovi ne cenijo nas. Edino to bi se mu lahko zamerila. Kaj več ne. Aja, pa sem mu rekla, da ne razumem, zakaj jo ne dajo - mamo - na zdravljenje prav tako partnerja, če ima od zdravnika napotnico za odvajanje alkohola v bolnici. In to je to. Sva se skregala zaradi alkohola pri njih in 30 e. Ah, ni me še doletel hud šok. K pa me bo,................. Pa bom že potrpela. Moram zaradi dveh angelčkov.
|
|
|
|