jolly123 -> RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del (26.3.2009 19:39:56)
|
Jaz sem pa zdaj tako JEZNA in RAZOČARANA, ma res mam dost no! Moj predragi NONSTOP visi zunaj. danes je rescimo delal od 7 do petih, prišel dam, šel pod tuš in takoj šel na pir. Spet prišel dam, ga prosim če tamalega uspava, da grem v miru pod tuš, da ne bom spet ob pol devetih konec, pa da potem skupaj uživava v večeru, on pride ven in reče sej bo zaspal ej jaz grem na pir. WTF??!?!?#") In pol če mu kaj rečeš sem jaz zoprna pa kaj težim, pa da tiste dve ure, ko ma zase da naj mu ne težim, pa da bo bolje, pa da sem vedla da bo tko....ma ku*ac sem vedla kako bo. ITAK je on težil za otroka, k jaz sploh še nisem bla ready in on je ful sanjal kako bo on meni pomagal in kako bo on vse delal in kako bomo ksupi in BLA, BLA, BLA...... Zdej se pa počutim k pof**ana samohranilka, ki ima slučajno enga cimra v stanovanju. rabim oddih, če bi mela keš, spokam za en teden nekam, tko si pa ne morem privoščit. Škoda ker nimam kakega vikenda nekje, da bi se lahko umaknila, pa v miru razmislila [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]
|
|
|
|