PikicaStonoga -> RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del (26.3.2009 9:28:21)
|
Jutro! Moja miška pančka, jaz se vam na hitro javim, potem pa napakiram za LJ. Noč je bila čisto netipična, pa zdaj ne vem al jo je kaj trebušček matral zaradi korenčka in kašice. Zaspala je normalno okol osmih in se do enajstih, ko sva šla spat zbudila 3x. 2x sem jo uspavala, tretjič dojila. Vedno je imela očke zaprte, ampak je jokala, pa nekaj je prdela ...Ob enih spet dojenje in ob pol štirih spet jokec ...sem jo kr k sebi vzela in je na joški zaspala ...tko da ni bla lakota, ampak jo je nekej matralo ...Do jutra je še ene 2x jokala, sem ji dala joško, pa sva skupa zaspali ...Čist nemirno je spala celo noč, bomo videli, kakšna bo naslednja noč. Danes greva na telovadbo, potem pa v BC, mogoče Mullerja, pa še kam ... Glede kašic: ali dobijo vaši malčki vsak večer isto kašico ali jih imate več različnih na zalogi in dobi vsak večer drugo? Samo dokler se uvaja, ni šans, da potem porabiš,če imaš npr. ene tri odprte, če je kao treba porabit v treh tednih[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] ... Lep dan!
|
|
|
|