afnica mala -> RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del (25.3.2009 9:56:55)
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 jah če je sploh gledala, ponavadi na posvetovalnicah samo neki na hitro preleti. Meni na posvetovalnicah zmer teži da je moj alergik, pa ji stokrat rečem da ni dokazano, ker zmer samo neki na pol prebere. Ej ne vem če zveš da še kdo jemlje...let me know ;) Samo koker vem ne. Jaz pa dam Tajkota spat pa se je zbudil, ker je to kašljal, pa nos ma čist zabasan...joj spet bo dolg dan. Zdej pa ziher smo že govorile, kaj narediš ko kašljajo? nosek fino z fiziološko čisti pa če maš tisti baby vac tud s tem , verjetno ti kašlja od polnega noska.......lahko mu čistiš tud na dve uri..jaz sem kr celo pumpico vsakič porabla - pumpico od niveje pol v eno nosnico pol v drugo pa kadar se je izkašljevala sem jo po hrbtu tapkala, da gre ven....drugače pa misilm da mu ne moreš še nič dat...... Itak Murphy mi je zmankalo fiziološke, mu nisem še nič pucala, ne upam na suho z baby vacom. napolniš slinčka, pogreješ z likalnikom in daš na pljučka. Jaz sem ji dajala samo ponoči, eni to delajo ves dan. Pa baby vac- zakon!!!! Janja- tud men ni logično, pred mesecem je blo ok, piše na tem kaloričnem mleku, če je otrok preobčutljiv na laktozo, dA ni primeren[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Ne vem, a se ji je alergija razvila zaradi prehitrega uvajanja GH? Oblečena pa je kot vsak dan v piužamico, pa vrečo. Do jutri bova počakali, danes bo dobivala samo Hipp, korenje in banano. Bomo videli.
|
|
|
|