PikicaStonoga -> RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del (24.3.2009 12:56:26)
|
KAKO? Midve sva OK ...sem pozabila povedat, da imamo malo vneto učko ...ampk nič hujšega ...očitno jo je malo veter dobil, ko jo prenašam v in iz avta ...ker zunaj niti nismo bili zadnje dni ...samo a v avtu in po obiskih in trgovinah...pa sej ni nič hujšega, malo fiziološke pa mojga mlekeca pa bo ... uvajanje - drugače sem mi je pa ravnokar zgodilo (po celem mesecu dodajanja SAMO zvečer!!!) da sem mogla dodat. Pojedla je 90, pa še bi, pa mi je zmanjkalo vode ...zdej prekuhavam vodo, potem pa vidim, koliko bo še pojedla ...poleg tega, je blo treba včerej popoldne dodat že okol šestih ne šele zvečer pred spanjem, danes se pa že ves čas doji na slabi dve uri in pol ...zdaj pa tud jaz mislim, da je naša punca pripravljena na kaj veš kot samo moje mleko, ki je očitno ne nasiti več dovolj, tudi če mi vse spije ...pa še premalo ji je ...in se mi pri 5 mesecih zdi nesmiselno dodajat AM čez dan, tako da evo jutri začnem uvajat, sem se odločila ...zdej bom pa danes cel dan paparico brala, da sploh vidim, kaj in kako ...me je kr groza - tok dolgo sem se otepala začetka uvajanja HG, zdaj je pa napočil trenutek ...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] lučka ...kdaj začneGH al boš še vztrajala z mlekcom ...jaz sem imela namen vzrajat še kake 14 dni, 3 tedne, pa vidim, da je napočil čas ...jutri bomo 5 mesecev JUPI! :) valla ...če si oddala tisto kašico OK, če je paše na voljo, bi pa midve sprobale ... ;) lep dan pa se še kaj beremo! kako je blo v Areni? Upam, da razumete, zakaj naju ni bilo ...
|
|
|
|