irma78 -> RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del (22.3.2009 22:41:48)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dream Irma78 jaz ga lepo previjem v avtu, pa je še najmanj problemov. S seboj imam vedno eno odejico, na katero ga položim, povrhu dam še previjalno podlogo in se na hitro uštimava. Kot je že Janja27 enkrat rekla: otroci so veliko bolj prilagosljivi kot si me mislimo (ker znamo vse preveč zakomplicirat). Drugače pa: če nimaš avta blizu, je pač voziček tut čist OK, sej menda ljudje vejo, da [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] lulajo in kakajo in da jih pač ne moreš pustit brez da jih previješ. Avta nisva imela blizu, ker smo bili v šetnji, pa tudi Niki je bil v športnem vozičku, tako da bi ga malce težje previla v njem, ampak v skrajnem primeru bi ga tudi. Naslednja moja ideja je bila ena klopca v parku. Če je pa avto blizu, ga pa vedno kar v njem previjem (imam tudi jaz vedno odejico in previjalno podlogo s seboj). Mah saj neumno mi je bilo le to, da se gremo ne vem kakšen turizem, pa niti ene previjalnice v najbolj znanih obmorskih mestih ne premoremo. Pa da ne govorim, v kakšnem stanju so bili WCji - sem šla na WC v Cafe Teatru in še v 2 kafičih, pa je bilo stanje kar porazno. Ampak to je že druga zgodba.
|
|
|
|