zamenjava ginekologa (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

buček -> zamenjava ginekologa (2.3.2009 21:10:29)

sem ravno izvedala pricakujemo novo štručko. Ker pa z mojo gin. nisem zadovoljna bi j rada zamenjala...
kakšen je postopek in ali te v nosečnosti sprejmo vsi gin. ali samo tisti ki sprejemajo nove paciente..

hvala

Anonimen -> RE: zamenjava ginekologa (2.3.2009 21:12:52)

Pozanimaj se katere G sploh imaš v svojem kraju .k tistemu ki bi rada šla,ga pokličeš in vprašaš če sprejema nove pacientke.
če da,se dogovoriš za datum in takrat prideš k njemu na pregled itd
To je to.Nič ne rabiš naredit

katra55 -> RE: zamenjava ginekologa (2.3.2009 21:49:43)

Jaz sem G menjala na začetku nosečnost, ker ji nisem zaupala.
Poklicala sem v ambulanto nove G  in se naročila, potem pa še staro G, da so poslali karton novi ginekologinji.

jernejav -> RE: zamenjava ginekologa (2.3.2009 22:16:16)

IZVIRNO SPOROČILO: katra55

Jaz sem G menjala na začetku nosečnost, ker ji nisem zaupala.
Poklicala sem v ambulanto nove G  in se naročila, potem pa še staro G, da so poslali karton novi ginekologinji.

Jaz isto.

jana banana -> RE: zamenjava ginekologa (3.3.2009 8:28:13)

Isto jst. Sam ne smeš na prvi pregled k trenutni, ker drugače bo ona kasirala denar, ki bi pripadal tisti, ki bo vodila nosečnost, zato se ti lahko zgodi, da te nova ne bo sprejela. Ni pa nujno seveda

biba14 -> RE: zamenjava ginekologa (3.3.2009 8:58:46)

IZVIRNO SPOROČILO: jana banana

Sam ne smeš na prvi pregled k trenutni, ker drugače bo ona kasirala denar, ki bi pripadal tisti, ki bo vodila nosečnost, zato se ti lahko zgodi, da te nova ne bo sprejela.

Jaz sem G menjala,ko sem se preselila in to sredi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] ...pa ni nihče nič kompliciral...z novim se zmeniš, stari pa tja potem pošlje tvojo kartoteko in dosedanje izvide v [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]

lananai -> RE: zamenjava ginekologa (3.3.2009 9:47:13)

Jst sem tudi hotla menjat, ko sem izvedla, da sem noseča. Pa pokličem eno... in mi reče, da sicer ne vzemajo novih... da me pa vzame, če pridem na prvi pregled samoplačniško. In cena? Nekje 200€! A so nori?? Sem ostala kar pri svoji, ki je sicer ful prijazna in sem z njo zadovoljna, je pa malo daleč... Pa vseeno bolje to, kot da bi bila vsakokrat slabe volje pred pregledom.

Stran: [1]