skoraj me je kap (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Vrtnica1 -> skoraj me je kap (29.4.2005 18:51:10)

Draga Cipresa, mislim, da sem jaz od julijk do sedaj največ pridelala. Sem v 29 t in sem pridelala 14 kg. Bog pomagaj. Pa tudi jaz ne jem kot en slon, ampak kile grejo pa kar gor. Sem že kar nehala na vago stopat, ampak po mojem bom do poroda do ene 20 stoposto prilezla :zmeden:. Bomo pa že potem hujšale, samo da bo z bebiko vse ok.
Lp, V. :rozica:

Anonimen -> skoraj me je kap (30.4.2005 7:48:44)

Nič bat!

Jaz sem jih predelala 27 do konca nosečnosti, čeprav zadnji mesec nisem šla nič gor.

Je še katera tako pridna?:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

4 mesece po porodu sem bila ista kot prej. Sedaj še imam manj kg kot prej:zmeden:.

Lp!:rozica:

Willson -> skoraj me je kap (30.4.2005 8:47:43)

To se je meni zgodilo. Med nosečnostjo sem se zredila za 11kg. Takoj po porodu par kg shujšala, sedaj pa sem se za 3kg zredila, zraven tega, da še dojim. Tako, da se nič sekirati glede kg. LP

mimica -> skoraj me je kap (30.4.2005 12:40:38)

Ja, Cipresa vem kako je to, ko misliš, da je tehtnica pokvarjena. Jaz sem se do sedaj - 33. teden zredila 17 kg. Največ sem pridelala na začetku, ampak zgleda, da se še ne bo zaustavilo. Ravno danes sem rekla, da še do 20.kg potrpim potem pa hujšanje ;). Nič ni narobe s tvojo bebiko, kg ti bodo sedaj verjetno bolj naraščale, saj bebi dobiva na kg.

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]