HVAR-Pokrivenik (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice >> Počitnice na Jadranu

Sporočilo

Ančka 123 -> HVAR-Pokrivenik (2.3.2009 19:27:22)

Mene pa zanima, a pozna katera hotel Timon ali penzion Rubin. Tukaj so snemali Bratovščino sinjega galeba(mislim da je takšen naslov). Vse informacije so dobrodošle(dobre in slabe). Po slikah ni videti slabo, a me zanimajo vaše izkušnje. Cenovno je zelo ugodno. 

Ančka 123 -> RE: HVAR-Pokrivenik (2.3.2009 19:32:48)

Sedaj sem opazila, da teme nisem odprla na temi Počitnice na Jadranu. Se opravičujem!

tadejacaci -> RE: HVAR-Pokrivenik (14.5.2009 20:27:19)

Pozdravljena! Septembra lani smo bili tam! Več kot priporočamo! Fantastične počitnice; če imete radi mir!!! Hčerka je bila stara dve leti in pol. Bili smo v Hotelu Rubin, če se ne motim. Oba hotela sta v lasti ene družine. Zajtrk smo imeli v Rubinu, za večerjo pa nas je prišel iskat sam kuhar iz hotela Timun in nas prepeljal z čolničkom čez uvalo. V Rubinu smo bili samo mi in še dva para, zato niso kuhali večerje. Skratka zelo romantično. Plaža pri hotelu je sicer mala (betonska in malo kamenčkov - dovolj za otroka), lahko pa te odpeljejo lastniki v "uvalo", kjer je velika plaža. Na tej plaži je ena domačija, kjer prodajajo sladoled in pijačo. Domačini te pridejo iskat, kot se pač zmeniš. Mi smo veliko raziskovali in smo se kopali, kjer smo se pač ustavili - plaž pa na Hvaru sigurno ne manjka[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]! Prva trgovina je oddaljena cca.3km, za kosilo smo šli jest v hotel Timun ali pa smo se peljali do Jelse ali Starega grada, kjer je velika ponudba restavracij in trgovin. Edino kar me je motilo v hotelu, je to, da niso čistili sob ter da je veliko mačk v okolici (moteče so pri zajtrku, ker ti hočejo pojesti hrano s krožnika). Če imaš še kakšno vprašanje, kar vprašaj, pa lepe počitnce želim!

Stran: [1]