Za nas (220.nadaljevanje) (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Bety -> Za nas (220.nadaljevanje) (29.4.2005 10:59:53)

Hojlaaaaaa pupiiiikeeee!!!

Nehajte se kregati...mogoče ste nosečke, pa vam hormončki nagajajao :bravo::brvo::bravo: za to!!!

tako....Bety je ob 8,30 h dobila :duda::duda::duda: ...slikce so lepe...pa ta selekcija z njihove strani mi ni všeč...7 jih je bilo, 5 zrelih,4 oplojena, 3 lepa...hmmmmmmmmmm....nisem neverni Tomaž, samo sumim, da jim je cilj pridobiti samo 3 in vsi drugi v smeti....:grrr::grrr::grrr:...

Bomo vidli....iskreno povedano, nimam prevelikega upanja...ti vse skupaj pride čez glavo....

Lepo se imejte

:rozica:

tinkamiška -> Za nas (220.nadaljevanje) (29.4.2005 11:09:57)

Bety, pa sej je vseeno fajn:duda::duda::duda:! Nč zdej obupat:rozica::rozica::rozica:

Me stiskamo pesti zate, tak da veš, pa zeloooo upamo:miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Lepo se imej tut ti, pa naj bo vikend in prazniki čim bolj lep!!!:rozica:

Tinka

PiaM -> Za nas (220.nadaljevanje) (29.4.2005 11:27:48)

:miska: za vse tri :duda::duda::duda:
Lep dan.:rozica:

Anonimen -> Za nas (220.nadaljevanje) (29.4.2005 11:56:02)

Kdo se krega:zmeden2:Kje se kregajo:zmeden2:Kdaj so se kregale:zmeden2:Zakaj:zmeden2:čemu:zmeden2:
Nič opazla:zmeden2::zmeden2:

Vesele bodte pa na zdravje čuvajte pa fajn praznike preživit..tiste ki ste že:nosecka:čuvajte trebuščke.
Tiste pa ki še čakate pa veselo na delo;):)-

Mejte se!!!!!!!!!!!!!9nebesa

Anonimen -> Za nas (220.nadaljevanje) (29.4.2005 12:02:56)

Bety, drzim pesti zate!:miska::miska::miska:

Jaz pa danes spilam gospodinjo. No sej tu in tam mi kar pase. Drugace pa nestrpno odstevam dneve do poroke! Se 11 dni!:bravo:

Lepe prvomajske praznike vsem, lepo praznujte!

LP.

Katarina

girly -> Za nas (220.nadaljevanje) (29.4.2005 12:58:59)

ojla vsem!

ti, kdo se pa krega?:zmeden: jst se nič ne kregam. sem danes zlooo dobre volje, še posebej ker je petek :)-

ja, ja. in zdej sledi podaljšan vikend in zabave polno vse do jutranjih ur :sloncek::sloncek::sloncek:

a ne punce?:)-:)-:)-

no, pa lep preostanek dneva želim vsem :kuza:

TANTRA -> Za nas (220.nadaljevanje) (29.4.2005 13:19:38)

Lepo pozdravljene,
neva vse najboljše z zamudo, pa vsem ostalim novim :nosecka: čestitke, nisem preveč spremljala RR, saj sem se morala malo oddaljiti.
Upam, da bo čez poletje tudi nama kaj ratalo in da bom kmalu spet aktivna. Sedaj ko imam novo ginekologinjo me ni več strah, imam pa že prvi pregled naslednji teden, ko bi morala priti tudi :hudicek:...
Lepo uživajte med prazniki, jaz bom na kakšnem izletu, sprehodu....

Anonimen -> Za nas (220.nadaljevanje) (29.4.2005 13:54:00)

Hvala TANTRA:love::love::love::love:

GoYa -> Za nas (220.nadaljevanje) (29.4.2005 22:39:07)

"nisem neverni Tomaž, samo sumim, da jim je cilj pridobiti samo 3 in vsi drugi v smeti"

Bety, ne govori tako!

buškica -> Za nas (220.nadaljevanje) (29.4.2005 23:58:14)

Dober večer dekleta!
da se še jaz vključim v vaše nadaljevanja, vsakič jih berem a poredko kaj napišem.
Midva se sedaj ko veva da je treba čakati na najino bebiko, ukvarjava z durgimi stavrmi. ena od teh je da me je moj končno zaprosil in še letos se poročiva. 10.9. bo najin dan. Celo dogovorila sva se o ohceti, ne boste verjele popustil je glede števila, tako daa sva sklenila kompromis. Zdej sem ful notr padla v priprave, tko da bo bebika kar sama prišla. Vam povem da bo hitro minil čas do najinega otročka.

Čau

PiaM -> Za nas (220.nadaljevanje) (30.4.2005 19:25:57)

Buškica,to je tisto tapravo razmišljanje na poti do :duda:.:bravo:
Punce, uživat je treba vsak dan posebej in za vsako bo prišel čas, ko bo ugledala :modri:.
Sončka vsem.:rozica:

Stran: [1]