grozno!! (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Aljakop -> grozno!! (29.4.2005 10:44:59)

AAAAA!:((

ne morem si predstavljati mamice!:((
sem kar brez besed:(

http://24ur.com/naslovnica/slovenija/20050429_2055695.php?Nxn=10

lan -> grozno!! (29.4.2005 10:53:05)

Ne no:(.Ze vceraj sem brala,da se je zgubila deklica in sem upala na srecen konec.Grozno!

Ampak ne razumem,kako jim je usla?Ali ni bilo nobenega z njo?

kofetek2010 -> grozno!! (29.4.2005 10:56:06)

oooo lan, a ti tudi razmišljaš tako kot jaz? :zmeden2: glej en post nižje ;)

lan -> grozno!! (29.4.2005 10:59:44)

Ja,pac ne razumem.OK,saj tudi jaz za kaksno sekundo stran pogledam pa je pikec ze kaksne 10 metrov stran (lump),ampak,da se ti otrok zgubi, moras pa malo dlje stran gledati ali pa te sploh ni zraven.Zagotovo bo ta zalostna zgodba v kaksnem casopisu in bomo videli kaj je botrovalo tako strasnem koncu.

kofetek2010 -> grozno!! (29.4.2005 11:05:21)

tega tudi jaz ne razumem... če obstaja najmanjša verjetnost, da bi se mojemu otroku kaj zgodilo, bom še 1000x bolj pazljiva! In če bi bilo potrebno, bi ga pač zvezala!
saj pogledaš stran, ampak tako, da imaš otroka še zmeraj v vidnem polju in veš s kakšno hitrostjo se tvoj otrok premika in koliko časa potrebuješ sam, da ga dohitiš!

se opravičujem, ampak mi ne gre v glavo! :(

Aljakop -> grozno!! (29.4.2005 11:11:01)

ma jaz ne bi spustila moje izpred oči niti za minutko!!!:(
zdaj bom samo še bolj pazila nanjo

Anonimen -> grozno!! (29.4.2005 11:11:26)

Baje naj bi mama šla nekaj v hišo, to deklico naj bi pa ''pazila'' 6-letna deklica. Ko je mama prišla ven je 6letnica bila tam, tamala pa ne.

kofetek2010 -> grozno!! (29.4.2005 11:18:14)

ful "odgovorno" in 6 letnica se bo tega zavedala celo življanje :(

Anonimen -> grozno!! (29.4.2005 11:19:46)

Grozno. Ampak to se res lahko tako hitro naredi, splet okoliščin, nikoli nisi dovolj previden. Jaz resnično nikogar ne obsojam, bognedaj.

nejcko -> grozno!! (29.4.2005 11:25:50)

Jana, jaz pa mislim, da kar veliko staršev prepusti mlajšega otroka v varstvo starejšemu otroku in to ne samo za par minutk, kot je naredila dotična mama. Tako da mislim, da res ni prav, da se jih takole obsoja, ker se bodo itak že sami celo življenje.
Samo za info. naš ta večji je na vikendu pri 1,5 let sam hodil po zelo ozkih, zavitih in zeloooo nevarnih stopnicah in mu nikoli ni bilo nič. Enkrat pa sva bila zraven ob z možem (sva si ga v bistvu podala) in je zgrmel skoraj eno nadstropje nižje. Tako da ...

karmy -> grozno!! (29.4.2005 11:32:54)

6 letnica ni dobra varuska.. malomarnost starsev in zelo tragicna zgodba... sestro bo to preganjalo celo zivljenje... boga..:(

Anonimen -> grozno!! (29.4.2005 11:42:37)

Jaz tudi poznam eno babico, ki je varovala ravno ene toliko starega vnučka, kot je bila ta deklica. Notri je zazvonil telefon in ga je šla sikat. Ko je prišla ven, pred hišo, otroka ni bilo nikjer. Ne vem koliko časa so ga iskali, ne dolgo, ampak našli so ga v tistem okroglem odtoku, z glavico navzdol, utopljenega. Grozljivo. Jaz si resnično ne drznem obsojati nikogar, ker se lahko kakšna taka nepredvidena situacija že jutri zgodi nam. Tu kar verjamem v vraže, da se ti tisto, za kar obsojaš druge, lahko še kako hitro zgodi. In resnično velikokrat se. Zato raje žalujmo skupaj z ubogimi svojci.

mammika -> grozno!! (29.4.2005 11:45:24)

se strinjam z Splišni....
raje žalujmo kot obsojajmo

lutka -> grozno!! (29.4.2005 11:48:20)

Tudi jaz se strinja s Splišni..........nikoli ne veš:(........

ciciban -> grozno!! (29.4.2005 11:48:34)

Meni se je mali zgubil lani na dopustu in vem koliko je za to potrebno.Po kosilu smo sli ob plazi na sprehod-(jaz in tamaledva-ati pa je se imel do konca za pojest).Tamala se je polulala in zacela pacat po luzci,pa sm ji sala samo roke splaknit v morje.Tamal je stal za mano-2m stran.Ma 5-sekund je blo,ko sem se obrnila,ga nisem vidla nikjer!
Naroda je bilo ful......Sploh nisem vedla,kaj naj.Nisem se upala premaknit z mesta,da me nebi tamal iskal,pa me nebi nasel in zacel lutat v paniki.Zacela sm upit,da bi usi postali pozorni na otroke okoli sebe.Takoj so ljudje skocili poknci in mi pomagali iskat.Se to nisem vedla,v katero smer je sel.V vodo,po plazi....Nasel ga je nas-na igralih-300m stran.Hvala Bogu,da se je tako koncalo......Imeli smo sreco!!!!!!!!!!!!!

Ko sem to povedala teti-ni mogla verjet,da se je lahko meni to zgodilo.Sama ima 7 otrok in se zmeraj norca dela iz mene,ker "tako" pazim na svojedva otrocka.:zmeden:

Zato nocem starsev obsojat ! Vsaj ne prehitro!

Olivija -> grozno!! (29.4.2005 12:01:54)

zdaj sem se spomnila, kako se je moja mlajša sestrica zgubila na morju (stara slabe 2 leti). Pazile naj bi jo moja stara mama in njena sestra, pa sta se enostavno zaklepetale. Naenkrat jo pripelje nazaj en starejši gospod (hvala Bogu), tako da še niti ni noben opazil, da je zginila, je bil pa fejst jezen (sej to je tudi razumljivo). Hočem samo povedati, da se res lahko zgodi marsikaj in na vse ne moremo vplivati. Še vseeno smo samo ljudje in tudi ne moremo biti veeednooo 100% pri stavri.

LP :rozica:

mammika -> grozno!! (29.4.2005 12:04:01)

Jaz pa ne razumem kako lahko eni mislijo da to se pa njim 100% ne more zgoditi ....
vsakemu se lahko zgodi

lan -> grozno!! (29.4.2005 12:55:38)

Joj,jaz tudi bog ne daj ne obsojam nikogar.Res se lahko vsakemu zgodi,ampak jaz imam Lana skoz na vidiku.Je res ziv fantek in se nicesar ne boji,tako da moram biti v 100% pripravljenosti vsako sekundo.

Ubogi starsi,zalujem z njimi:rozica:.

tinica -> grozno!! (29.4.2005 13:09:45)

Če sem jaz prav zastopila naj bi se punčki sami igrali zunaj tako, da mami in očeta sploh ni bilo zraven, potem pa naj bi sestrica odšla po sadje v stanovanje deklica Ana pa naj bi bila sam zunaj. Ne razumem pa to kako lahko 6. letni otrok pazi na še enega otroka. S tega stališča se mi starši zdijo zelo neodgovorni.

Kadija -> grozno!! (29.4.2005 14:24:15)

Joj, jaz sploh ne morem prit k sebi!!!!Ves dan že razmišljan o tej tragediji in kar solze me mučijo, ko pomislim, kaj če se to meni zgodi!
Sedaj lahko razpravljamo v nadogled o tem kdo je kriv in kdo bi moral biti in kako to in ono...
Sedaj je kar je, uboga deklica:((, ubogi starši:((, uboga sestrica:((....
Sočustvujmo z njimi, saj nikoli ne veš kje te čaka nesreča.....
Stisnimo naše malčke v naročje in upajmo, da se nikoli nikomur kaj takega ne zgodi.....NIKOMUR!!!!
Moj bog kako mi je hudo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

frutka_ -> grozno!! (29.4.2005 14:35:37)

Tudi jaz mislim na uboge starše, ki so ostali brez hčerkice. Usoda se tako kruto poigrava...ne morem si niti predstavljati groze v njih, ko so jo iskali in končno, ko so jo našli...pa ravno takrat ni bilo nikogar, ki bi to lahko preprečil.

Kriviti sestrico ali starše pa itak nima smisla...vsaka nesreča je nepotrebna in nesmiselna...

...takih hudih stvari ne moremo niti razumeti...

Jaz vedno pravim, da sem z eno nogo v zaporu, ker delam kot vzgojiteljica in vem kako so otroci nepredvidljivi. To je v bistvu čisto normalno za otroke. Ampak en nepravi trenutek in nesreča je tukaj...grozno!

Abby -> grozno!! (29.4.2005 15:16:15)

Seveda nima smisla obsojati, treba pa je popraviti nekaj navedenih dejstev.

Mati ni šla samo za hip v hišo in starejša deklica ni bila stara 6 let.

Ko je mati pripeljala 2,5 in 5 let stari hčerki iz vrtca, sta le-ti želeli ostati še malo na dvorišču, s čimer se je mati strinjala in šla v hišo. Čez nekaj časa je 5-letnica prišla v hišo po hruško in vprašala mamo, kje je sestrica. Mati ji je rekla, naj pogleda, če je šla mogoče za Mežo (reko, ki teče tik ob bloku). Ko je petletnica (ki bi tudi sama lahko padla v vodo) ni našla, se je ob 15.50 mati naposled odločila poklicati policijo. Preostali del žalostne zgodbe pa itak poznate.

Seveda me je grozno pretreslo, še posebej zato, ker se je to zgodilo v mojem domačem kraju in otroku, ki je bil enakih let kot moj. Mož je nameraval zvečer policiji ponuditi pomoč pri iskanju, vendar so vpregli izurjene prostovoljce in bi neizurjeni dobronamerni občani lahko več škodili kot koristili.

Pupica -> grozno!! (29.4.2005 15:20:21)

:((:((:((:((

Maxica -> grozno!! (29.4.2005 15:27:30)

Grozno, grozno, grozno. Ubogi starši!!!:((:((:((Uboga punčka:angel:!
Ne sme se pa nikogar obsojati-še prehitro se to lahko obrne proti nam:(. Zato le sočustvujmo in še toliko bolj pazimo na svoje zaklade.

mala maja -> grozno!! (2.5.2005 22:11:53)

Se strinjam ne obsojajmo. Samo me pa zanima ali noben od drugih otrok ali staršev ni videl deklice kam gre. Je ni noben ogovoril:zmeden2::zmeden2::zmeden2: Pa sej je bilo sredi belega dneva, pa če sem prav razumela je tam vedno veliko otrok. Uboga sestrica. Upam da ne bo nikoli izvedala da so jo nekateri obsojali ali pa vsaj razmišljali o tem. Kako si bo učitala.

Sama sem pred tremi leti na Ježici našla 2 leti staro punčko ki se je zgubila. Vsi so jo samo gledali kako joka in kliče mamico. Noben je ni potolažil, sama sem jo pol vzela v naročje pa sva šli iskat mamico. In kaj se zgodi. Ko jo najdeva je začela tulit name kot žival, namesto da bi bila vesela ker je nekdo punčko prinesel in je ni pustil tavati ker bi se lahko utopila v bazenu sploh pa pri gneči kakšni je bla.

je pa tako da nem je tudi mali ušel iz hiše pod avto. K sreči je imel enega velikega :angel:angelčka:angel: nad sabo.

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>