hoja v hrib (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

rouzi -> hoja v hrib (29.4.2005 10:39:09)

živjo babnce! vprašanje - hoja v hrib slaba za nas nosečke? bi morale hoditi samo po ravnem? jaz imam raje malo vzpona, pa magari rožnik, pa tudi videvam kar dosti nosečk, samo me zdaj bombardirajo z vseh strani, da to ni ok..:zmeden:
G.mi ni rekla nikoli, da ne smem..
kaj menite?

pozdravček

Tiamo -> hoja v hrib (29.4.2005 10:46:15)

Hy,

lih na Triglav ne bi šla.8)

drugače se mi zdi pa malo vzpona nič ne škoduje, tako da Rožnik, Rašica in ostali griči okoli Lj niso prepovedani za nosečnice. Ne bi šla pa na Šmarno Goro po strmi peš poti, kjer je veliko korenin in vse drsi...če padeš ni OK.

Drugače se mi pa zdi, da vsaka posameznica pozna svoje telo in ve kaj je za njega dobro in kaj ne.

Lp Tia74

KMALU -> hoja v hrib (29.4.2005 10:48:16)

Joj jaz moram tud en hrib najt.. Ne da se mi vec po ravnem...
Problem je le, da sem bila vcasih zelo dejavna- profesionalna sportnica. zdaj pa nisem sposobna nic, ker me vedno vse boli, zadihana sem..itd.
Moje prijateljice se ne vejo, da sem :nosecka: in potem me vedno gledajo ces, kaj ti pa je? Vedno si bla prva..., zdaj pa kot en polz...:grrr::)-:)-

lan -> hoja v hrib (29.4.2005 10:48:34)

Rouzi,jaz mislim,da manjsi vzponi (ala Roznik,tudi Smarna) niso problem,samo ne vmisli si kaksen Triglav:)-:zmeden:.Pa pocasi se dalec pride.Poslusaj svoje telo,kajti prevelik napor tudi ni priporocljiv!

tv -> hoja v hrib (29.4.2005 10:48:56)

Ce se pocutis fino kadar hodis (pa cetudi gres "v hrib"), ne bi smelo biti nic narobe. Brez skrbi, ce se bos poslusala, bos hitro vedela, kdaj pretiravas. Pac pocni stvari, ki si jih navajena. Menda ni priporocljivo delat velike napore (recimo vec-urne visokogorske ture, s premagovanjem velikih visin), glede na hribcke, ki jih omenjas, pa po mojem res ni panike. Jaz strasim upokojence in ostale tu po LJ hribckih, pa sem v 9. mesecu in je to ena od stvari, ki mi jih najbolj pase pocet... Aja, hodim tam do 2, 2 1/2 urici in kolikor se da "plezam" na hrib:-) Seveda pa ti po kaksnih previsih ravno ni treba...

Ja, ce imas kakrsnekoli tezave, pa se le posvetuj z G.

rouzi -> hoja v hrib (29.4.2005 11:09:58)

ja punce najlepša hvala, tako se govori!!!!:bravo::bravo:

Stran: [1]