lilcha -> RE: Februarčice 2009 (7.4.2009 13:39:01)
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: lilcha Simonakr sem prebrala da imate tudi vi voziček Baby boom. Midva imava zelenega, ampak sva ugotovila, da je čist neuporaben. Namreč čim hodiš malo hitreje od polžje hoje, ali zapelješ na kak kamenček ali vejico, začne sprednje kolo tako vibrirati, da je otrok v košari kot da bi bil sredi najhujšega potresa. Ne vem kaj bi naredila, ker enostavno ne uživam na sprehodih , ker se samo ukvarjam s tem da ne bi kolo spet streslo. Ali imate vi iste težave, ker midva razmišljava da bi zadevo reklamirala, ne vem pa če vrnejo denar. a pol nism edina k ma ta problem. Ja jest če grem hitr ga kar fiksiram samo potem je zavijat težko. Mislim da majo popolnoma zgrešeno težišče, vsaj pri košari, za športen del pa ne vem. Moj je reku da bi ga spredi obtežil da ne bo treslo ampak ne vem kako bo to naredu. Za reklamacijo se je treba pa pozanimat. Najbolj da tja pokličeš pa vprašaš; jest mam tle mal bolj zakomplicirano, ker je moj direktno iz kitajske (moj dragi se ukvarja z uvozom iz kitajske pa ga je kar od tam pripeljal). pa dej sporoči kaj boš opravla. Drugač pa sej veš mal dnarja mal muske[sm=jezicek.gif][sm=zmeden.gif][sm=jezicek.gif][sm=zmeden.gif] Ja sej sva že poslala mail na to firmo in je šef že poklicu mojga in reku da naj ga pošljeva k njemu (V KP midva sva iz LJ) češ da bo probal popravit, da drugače nama da pa drugega. Ampak, če praviš da imaš ti isti problem, potem se mi zdi da je to serijska napaka in on ne bo mogu nč popravt, druzga mi pa tud ne rabi dat če bo pol isto. Pa še to, če midva fiksirava sprednje kolo potem voziček tako vleče v eno stran, da pol sploh ne morš nikamor. Tko da [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image].
|
|
|
|