birdy -> RE: Februarčice 2009 (27.3.2009 21:27:13)
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 dober večer... Kako ste kaj mamice? No men glih ne gre najboljše na vsake 2 uri dojim korenjaka in tudi ponoči,, Tako, da spimo skoraj nič tudi podnevi ne... :( A ima kakšna kakšen nasvet? Tudi če mu dam dodatek pa ne je.. :( Kr mal brezupno tudi kosila ne morem skuhati, da ne govorim o tuširanju sebe:( Zanima me če ve budite svoje dojenčke orog 23 ure, da jim date za jest, da gredo spat pol za več ur.. Moj zaspi vedno ob 20-20.30 in spi do 1.00 potem pa vstane ob 4.00 in ob 6.00 ... Aja pa še nekaj men se rana še vedno ni zacelila po carskem rezu, v četrtek mi je tekla iz rane kri malo.. Zdaj pa ko čistim rano je še vedno malo krvavo? Zdaj bo pa že 26 dni od operacije a ni to mal čudno? A mi lahko katera pomaga... Kako gre pa kaj vam... Boma, sej na dve uri je čist ok... Jst še vedno dam kadar tamali paše, pa je to včasih na uro in pol, včas pa na štiri ure. Če maš mleka dost (kar očitno maš če ti mleko zavrača) pol nimaš kej,rad pogosto je. Al rada, a veš da mi je čist ušlo iz glave. Mal glej a ti zaspi prekmal, da se ne naje zadost pri podoju pa da je prej lačen? Ah, ne vem no, men se to zdi normalno, pa ob takem tempu jst čist normalno funkcioniram k sreči. Sej se da, sam navadt se morš. Jst sem še čist ufurana, ni dolg nazaj k sem Neli tko dojila, ozi. še pogostej...
|
|
|
|