|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
20.3.2009 8:55:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Šaki)
  Neposredna povezava do sporočila: 1051
   [Brisano sporočilo]
20.3.2009 9:16:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1052
   [Brisano sporočilo]
20.3.2009 9:23:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1053
   RE: Februarčice 2009
20.3.2009 10:03:04   
maja83
Povejte a katera tehta vsak dan sove otročke koliko so se zredili?
K jst jo od rojstva tehtam in zadnje tri dni ji je teža za 10 padala? res pa je da bruha skoraj vsak obrok ampak ne neki veliko....
Ne vem kaj naj?

17.1.2001.....je prišel na svet moj sonček z imenom LARA
27.2.2009.....pa se je rodila mala LIANA

Neposredna povezava do sporočila: 1054
20.3.2009 10:05:06   
Šaki
poglej meni jo je tehtala dvakrat patronažna pol pa nič več.pa nazadnje so jo stehtali v posvetovalnici.
ker jo pač morajo.
jz nebi se zdj neki sekirala glede tega.
sm že pozabla a jo dojiš??

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu maja83)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
20.3.2009 10:10:10   
maja83
Ja jo dojim...mal me skrbi ker ima anemijo-slabokrvnost in še vedno hodiva na kontrole v KC zaradi morebitne transfuzije in mi tole padanje telesne teže čist nč ne diši...

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
20.3.2009 10:11:58   
Šaki
aja pol če te skrbi pa pokliči pa vprašaj magari.ne vem jz bi če bi mene skrbelo.
bolje da si pomirjena.

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu maja83)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
20.3.2009 10:14:26   
maja83
sej pride danes patronažna bom kr njo vprašala...morda pa je le predhodno in je pač izgubila na teži zaradi bruganja k jo je šravfal....

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
20.3.2009 10:19:11   
Šaki
no vidš pol pa njo vprašj.bolje.

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu maja83)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
20.3.2009 10:25:08   
sunny24
Jutro! Kako smo? Zdej mam neki cajta, k mala še panča, jst pa ne morem več...Učeri je mela spet žurko-tolko je bla zaspana, da ni mogla zaspat in pol ko revci končno uspe, se ji je začelo pa kolcat in je bla spet zbujena...bošček moj mali!

kolumbo, lepe slikice! user posted image  Kako kaj drugače?

kile...jst jih mam še 5 viška...iz P sem pršla s 7 kil minusa, v 1 mescu pa sm dala dol še 5 kil...do poletja bo že šlo dol oz bo moglo it dol, ker drugače bom mogla nabavit komplet novo garderobouser posted image ...drugi teden začnem muvat na orbitreku...user posted image

Bom dala še kako slikico v album...user posted image

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
20.3.2009 10:41:37   
Balonchy
Dan...
Tukile pr nas piha k pr norcih in je padla odločitev, da se danes ne gre vozičkat, ker sva v nevarnosti, da naju odpihne! user posted image
Sunnyka in Maksi1- si mislim kako more pihat dol pr vas! user posted image   user posted image

Mi smo boljše... sicer ptiček še jemlje zdravila (in jih najmanj do maja meseca tut še bo), sam joka pa na več tolko! user posted image

Viharni pozdravčki...

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
20.3.2009 10:42:26   
Čebel@
jaz pa čakam da se princeska zbudi.....prejle semmalo zadremala in glih takrat me je svakinja klicala kaj mi naj kupi za RD-joj no!!!

pri nas je pa prejle sonček svetu,zdej se je pa čist pooblačilo zato danes ne bova nič vozičkali

maja.....mislim da če je padla teža za 10 ni panike,ampak vseeno to povej patronažni....mojo bo tudi danes tehtala-me res zanima koliko se je kej poredila.......aja da se malo pohvalim:50-tka nama je že zelo na knap,od danes pa imava pleničke 2-kouser posted image user posted image user posted image user posted image

tiste ki kupujete aptamil:kje ga kupite?un iz lekarne mi smrdi k user posted image ,zdej imam pa oz millerja pa zadnje 2 dni tamala težko kaka-a mislite da je od mleka?

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
20.3.2009 10:47:01   
simonakr
Dober dan punce. Kako kaj?

Sneg???!!!! Oprostite izrazu ampak WTF? Tak lep sonček, jest sm že mislila da bo ze pomlad pol pa tole! No sicer ga pri nas ni, je pa mraz in piha in oh in sploh bad vreme in včeraj z malo nisva šle ven; bomo videl kako bo dons. Če bo tak veter kot je zdele bom kar not!

Katjuša -jest na zbilje ne grem za vikend je grozna gužva še posebej če je lepo vreme, pa še mojga ne bom spravla na babji čvek, za ves dnar na svetu ne! Tko da na materinski dan si bomo mamice privoščile user posted image pa user posted image pa malo čveka - bo potem lahko dež padal! user posted image user posted image user posted image

Kile - najprej njene - en teden nazaj je tehtala 3730g in se je od poroda zredila za cca 600g - pa samo dojim. Zdej mam pa že jest občutek da je težja.
Pa še moje - jest sm se v nosečnosti zredila 10 kg, pa shujšala za 2 v zadnejm mesecu nosečnosti, tko da je skupaj 8 kg plusa. Potem mi je pa takoj po porodu ostalo še 2 kg, in sem na ta 2 kg pridobila še 2 kg - user posted image user posted image user posted image - ni blo pretirane oktivnosti in dobra hrana in veliko hrane (ker je tašča kuhala). Tko da zdaj ko bomo na sprehode hodil bo šlo to mal dol. Upam da ne bo tistga 9 mescov gor in 9 mescov dol; jest bi rada mal prej pršla nazaj.

Še en vprašanje - A ste mele kej opravka z mireno in kakšna se vam je zdela? Jest mam čez 14 dni kontrolo pa me mal zanima kako pa kaj.

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
20.3.2009 10:48:00   
sunny24
balonchy, ne govori...piha fulll...Pa škoda, k je lep sonček pa bi šla vozičkat ampak žal ne bo šlo...user posted image
majchy, sem pozabla pohvalit slikice in vašo pupo! user posted image user posted image user posted image  
U madona, a že na pleničkah 2? Gaji grejo gor in so ji komot še kar št.1...Drugače pa se tudi mi počasi poslavljamo od številke 56...no, od pajackov ker so ji full prekratki v nogah, gor pa prov oz nekateri še malo preveliki...ni kej, mamo bodočo manekenko al pa odbojkašico doma...user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
20.3.2009 10:52:52   
sunny24
simonakr, jst z mireno nimam nobenih izkušenj, ampak tiste k jo majo jo hvalijo, pa da so M fullll švoh-baje! Jst bom kar na tabletkah pomojem. Čeprav mi tudi te ne dišijo kaj preveč...ampak sex s kondomom je kot da bi sladoled skozi šipo lizu...user posted image   Da bi se šla pa metodo pazi pa pri nas ni šans, ker ne bi zdej hmali še enga user posted image  oz sploh ne vemo, če bi še meli kakega user posted image ...mogoče čez kake 4 leta...

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
20.3.2009 11:01:02   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

simonakr, jst z mireno nimam nobenih izkušenj, ampak tiste k jo majo jo hvalijo, pa da so M fullll švoh-baje! Jst bom kar na tabletkah pomojem. Čeprav mi tudi te ne dišijo kaj preveč...ampak sex s kondomom je kot da bi sladoled skozi šipo lizu...user posted image   Da bi se šla pa metodo pazi pa pri nas ni šans, ker ne bi zdej hmali še enga user posted image  oz sploh ne vemo, če bi še meli kakega user posted image ...mogoče čez kake 4 leta...

Ej sej pri naju je tud tko - sicer jest bi še enga, samo ga ne bi prec. Tko čez ene 2 let...

Samo tabletk ne smem ker dojim oz jih raj ne bi dokler bom dojila, za kondom mam pa isti mnenje kot ti - k bi sladoled skoz šipo lizov user posted image user posted image user posted image !

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
20.3.2009 11:10:02   
rebeka84
sunny kot da nisi rodila, suhica! lepe slikice

majchy jaz sem tudi dala 3x to mleko iz millerja pa ni kakal 4 dni, včeraj zvečer nam je uspelo.

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
20.3.2009 11:14:53   
claud
Ola!

Sunny-mi smo mel pa podobno zgodbo pol...učeri cel dan prebedela, tko da je bla zvečer zaspana k norc in sploh ni mogla zaspat, sam na jošku bi se cartala....user posted image
Ponavad se zbudi ob 8h dons je pa kr do 9h-se je spočila!user posted image

no se spet oglaša! čao

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
20.3.2009 11:17:07   
sunny24
simonakr, ma menda obstajajo ene tabletke k jih lahko tudi med dojenjem jemlješ...carezzete al neki tazga...To smo se enkrat z birdy menle...
Pa fajn da mamo isto mnenje glede kondomov....user posted image user posted image user posted image

rebeka, nism lih taka suhica, veš....user posted image user posted image user posted image   Jih je 69 na 165 višine...Ma, sej bo šlo tudi to dol!user posted image   Kako kaj pri vas?

A vi vašim user posted image  k so na flašah dajete kaj čajčka? Ker Gaja lepo kaka vsak dan 1x-2X, pa ji podtikam čaj...Ponavadi takrat ko je lačna in kar pograbi flašo in pije...dokler ne okusi čaja, pol pa nardi tako faco in še šobco da ji takoj mleko dam revci...user posted image

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
20.3.2009 11:29:32   
rebeka84
jaz danes sploh nimam časa kaj več napisat, ker ne spi že od 6.15, še vedno hodim v pidzami, še postelje nisem uspela pospravit. komaj čakam da moj pride domov, da si malo odpočijem.
jaz dajem Urošu kamilčke, čeprav ko pogrunta da ni mleko nič več ne spravim v njega.user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
   [Brisano sporočilo]
20.3.2009 11:32:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sunny24)
  Neposredna povezava do sporočila: 1071
20.3.2009 11:38:16   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

ZBILJE: Katjuša geografija Slovenije SEDI CVEKuser posted image .....to kar je za Gorenjce Bled, je za Ljubljančane Zbiljeuser posted image ...ob nedeljah tok folka d bom začela parkirnino pobiratuser posted image ..

pardon vsi pač nsmo pr ljubljan doma......
ja pol pa nč se pa vidmo k boste v celje prišle.... k jst sama z dvema mailima res nebi tak daleč hodla pa še našla nebi k tam nič ne poznamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem žalostna k bi rada, da se vidmouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
grem tv gledat pa jokatuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 20.3.2009 11:39:24 >

Neposredna povezava do sporočila: 1072
20.3.2009 11:42:14   
Urša08
Ojla!

Dons ste pa pridne s čvekanjem, vas morm potem za nazaj prebrat.

Včerej sem imela pregled pri ginekologinji in je vse bp.
Piskot glede zaščite  (med dojenjem) mam 4 možnosti kondom, dve vrsti materničnih vložkov (mirena, pa še en), pa ene tabletke. Ma sploh se nism mogla odločt, tako da mi je dala malo literature za prebrat pa ko se odločim pokličem.
sedaj vas grem pa prebrat za nazaj

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
20.3.2009 11:43:25   
Urša08
sunny24 ja te tablete so cerazette - mam celo knjigco o njih za prebrat

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
20.3.2009 11:46:17   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

sem kr vesela, da se mi ni treba s tem ubadat sam, če bi se pa mogla odločit bi vzela tabletke....
nisem za tujke v telesu nekak ne zaupam (mogoče tud premalo vem o tem)
sma se ravno včeraj pogovarjala (a veste k sem se pohvalila, da sem M dobla no sam en dan je trajal izcedek in konec) tak, da me moj heca, da mi je punčko naredu in sem ga vprašala kaj pa če bo še en fant je pa reku, da sej po eni strani bi blo luštno k že vse mamo in so lahko vsi v isti sobi in se igrajo z istimi igračami....
a si predstavljate, da dobite decembra še enega bosta v istem rezredu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (sam ta bi pa bla mal huda)

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......