Ajvy -> RE: Februarčice 2009 (17.3.2009 21:22:31)
|
oj..dober večer....punci v pojsteljah, detektivka pogledana..... Hvala za lepe želje glede TArje....upam, da bodo pike poke čimprej pomagale... Claud....super lepo za tako lepo preživete urice... Sam res...LArissa je ekstra pridna kar se spanja tiče... The best, da ti je ratal zrihtat druge kapljice..... Mozolljčki...vem, da iamjo te čistilne...samo naši so čokoladni Mi čofotamo vsak dan okol pol sedmih....ob sedmih je pol TArja na vrsti.... MIhailo...kak sta luštna.... Bogica..si morala biti pa res utrujena, ko se te ni dalo zbudit..... PIkica...super ,da je samo prehlad da vas čimprej zapusti..... KOlumbo..ti si pa res mala zapravljivka...no, akr še malo namesto mene zapravljaj.... Simonakr.. jst sem tudi ob osmih crknjena....samo ne morem it še spat...ker moram nadaljevanko pogledkat Super slikice kak cortek Mozoljčki izginejo , ko nehaš jest čokolado sam men to še ni uspelo....no, zmanjšala sem....to je pa to.... Rebeka...Tisa ima tudi večino časa rokavičke gor, ker se prav orenk popraska.....pa sem ji že postrigla nohte..pa še kr ni bolje.... Sej jim handlng ne odgovarja,...sam je bolje za naprej ,da ga izvajamo.... MAjchy..čestitke za 1 mesec... sam ti imaš pa res smolo z zdravstvenim osebjem, ki te obkroža...upam, da te bo P pomirila...da je vse v najlepšem redu... Tisa ni kej preveč med budnimi...ma kak dan..ampak poredko....drgač pa se zna zgodit ,da je popoldan kako urco pokonci.... Gledee mila pa ne vem, jst sem ga začela uporabljat kak mesec nazaj....ko so šli šivčki stran in me ni ničč bolelo, pa je bilo kul.... Tisa je kopana vsak dan...za telovadbo.....če pa se slučajno zgodi da ne, potem pa jo umijem po istem postopku kot v porodnišnici..... Kapljice je zelo priporočljivo dajat...... Boma ...super ,da si vse uspela zrihtat..... petrap..superca za psrehod..... Uspešno menjanje službe želim tvojemu...to bo res super, da boš imela več pomoči... Maksi...super lepe slikice in seveda princeska na njih.... Super za napredek hihi...tale z nonotom je pa dobra.... KAyica..super za kopanje....... Mi samo z vodo kopamo...edin ritko umijemo z milom......pri nas ne uporbljamo tekočih se pralnih sredstev... DAsy.....bogica...žal mi je ,da je bila tvoja porodna izkušnja tako slaba....vendar je bil izzid super Lepo da si se uspela malo javit.....kar daj se večkrat.....
|
|
|
|