|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009
14.3.2009 12:54:56   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

evo še mal naših slik:
http://album.ringaraja.net/index.php?page=album&ID=13333&hash=0d8f57b9f3c39ecd4d9fd42b618a3315

kolk ste dobri.....Maj je pravi fant že user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 751
14.3.2009 12:56:16   
Šaki
ne ni panikeuser posted image

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 752
14.3.2009 13:23:51   
sazi
Živjo punce,

se nič ne javljam, ker sem ves čas v akciji. Večino časa mi vzame dojenje in podiranje kupčka. Kolikor časa pa ostane pa ga poskušamnameniti prvorojencu. Spim pa itak skoraj nič - oz. na noč 2-4 ure po koščkih, pa včasih še čez dan kakšno uro, če se vse poide (da male nič ne matra in da sinka ni doma - je šel v četrtek spet v vrtec).
Se pa vsak dan malo sprehodimo na sončku, od četrtka dalje se Zarja kopa v banjici in prav začudeno gleda okrog sebe, Lev pa jo večkrat na dan želi imeti v rokah in jo potem boža - dokler ne začne jokat, takrat pa želi, da jo čimprej vzamem - se kar malo boji njenega res glasnega in močnega joka.

No, sem se samo malo javila, več itak ne utegnem. Upam, da ste zdravi in brez večjih problemov.

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 753
14.3.2009 15:30:50   
sunny24
Dan! Kako kaj?
Jst rr preberem full na hitro in nič ne pokomentiram, k vse pomešam...enostavno zmankava cajta, tudi če Gaja panča. Zadnje dni ma neke manevre, da je čez dan po 5-6 ur skupi zbujena...user posted image  No in pol ko zaspi izkoristim cajt mal zase in za mojega dragega. Učeri smo šli prvič vsi trije na sprehod...Ku je pasalo malo na sončku. Danes je pa neki čoravo vreme...malo oblačno, malo sonce, piha...Tako, da danes ne gremo ven.

Sem vidla, da se je shuka oglasila...V glavnem shuka, jst tudi mislim na vas 3 in res upam in vam želim, da bo vse v redu, pa še user posted image  za vse 3!!!!

ajvy, kolko cukra se da v kamilice? Da bom vedla, če naša ne bo kakala. Zdej kaka 1x na dan, pe še to full zeleno in pošteno lepljivo, tako, da se zravn full namatram da ji opucam rito...user posted image

široko povijanje...Gaja ma oba kolka 1A, v Postojni so rekli, da naj dam še eno tetra plenico nad pampersko in povijalno. Patronažna je pa rekla, da nipotrebno in tako povijam sam s pampersko in povijalno...

Evo, naša se zbuja po 20 min spanja...user posted image

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 754
14.3.2009 18:47:21   
Čebel@
punce dajte mi prosim povedati kako ve oblečete vaše sončke za ven???jaz ji dam 2 bodija in klačke do pasu,čez pa plišastga pajacka in 2 kapici,v košari od vozička pa imam plišasto podlogo(kot košara je),pokrito s full toplo dekico in vrhnji del vozička(zimska vreča)......tamala je sicer topla ni pa premočena-a mislite da je preveč zadevčkana???

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 755
14.3.2009 19:07:08   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

punce dajte mi prosim povedati kako ve oblečete vaše sončke za ven???jaz ji dam 2 bodija in klačke do pasu,čez pa plišastga pajacka in 2 kapici,v košari od vozička pa imam plišasto podlogo(kot košara je),pokrito s full toplo dekico in vrhnji del vozička(zimska vreča)......tamala je sicer topla ni pa premočena-a mislite da je preveč zadevčkana???

Majchy, jst jo precej manj oblačm. Včer naprimer je mela en bodi, štumfke in pajacka (mislm da je bil plišaST), pa čez kombinezon, pa ene tople čeveljčke. Na glavi pa eno kapco pa kapuco od kombinezona. Ko smo pršli ven je ful sonce nabiju tko da ni bla nč pokrita z kako dekco, ko smo pa bli še mal pred bajto in je sonce že mal dol padu pa sva jo še z eno dekco pokrila.
Sam morš razumet, eni so zmrzljive sorte, eni pa vročične... Moja je slednje sorte, je bla pa tud Neli...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 756
14.3.2009 19:10:46   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

petrap...dobr si se to odločla......
Jst sem veliko prevozičkala s Tarjo sama...je zanimiv, kako imaš čas razmišljat...sem se tolk navadla, da mi je šlo na živce , če je bil kdo zraven user posted image user posted image ..čudna sem, vem...

Jst istouser posted image  Tok sem prevozičkala in to take dolge ture da sem se vedno pošten "pogovorila" s sabo. In če je bil kdo zraven mi je blo sicer fajn, ampak sem prov čakala naslednji sprehod da grem sama... Itak sem bla vsaj 2x dnevno na sprehodu in eden od dveh sprehodov je bil zihr "solo"

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 757
14.3.2009 19:29:06   
Katjusa

jst ful manj.... 1 body +pajacek pa jaknca, 1 kapica (jaknca ima tud kapuco....) potem pa kr odeja pa ta prenosna torba.... če gremo pa z jajčko dam pa gor se ene hlače do pasu in dekica...

evo mi smo preživeli noč in dan brez možeka še vedno ga ni ampak bo kmalu verjetno.... malo smo se potepali ponosna mamica s svojima sončkomauser posted image user posted image user posted image . evo je ravno klical čez pol urce bo doma:)

brala vas nisem k mi dons ne znese tak da vas lepo pozdravljam, ko bom mela pa več časa se pa javm...

DOBLA SEM MENSTRUACIJOuser posted image user posted image user posted image user posted image veselim se je pa zato k zdej še ena 2 ciklusa počakamo pa zečnemo delat na novem dojenčku, kar je pr nas cel podviguser posted image user posted image user posted image spet ti vložkiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 758
14.3.2009 20:03:31   
BarbaraGS

Mi oblecemo to kar imamo doma (body + topel pajac + copatki), cez kombnezon s kapuco in bombazno kapico. V kosarci od vozicka pa imamo noter se ovcko lana merinos. To je to, ceprav bo moz vedel vec povedati o tem, ker jaz se ne smem na sprehod in hodita uzivat ona dva sama...

Punce, ve ki dodajate, katero mleko uporabljate? Firmo?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 759
14.3.2009 20:22:32   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

Mi oblecemo to kar imamo doma (body + topel pajac + copatki), cez kombnezon s kapuco in bombazno kapico. V kosarci od vozicka pa imamo noter se ovcko lana merinos. To je to, ceprav bo moz vedel vec povedati o tem, ker jaz se ne smem na sprehod in hodita uzivat ona dva sama...

Barbara, jst če bi dodajala bi ji dajala Novalac. Pri Neli so ji v porodnišnici dali Novalac, pa ji je bolj pasu kot Aptamil ki smo ji ga občasno dal doma. Sam Aptamil je kupla mami in za ponucat je bil...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 760
14.3.2009 20:44:20   
simonakr
Oj! Jest samo nočko rečem. Grem mal počivat preden se moja oglasi
papa pa čim lažjo noč

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 761
14.3.2009 22:56:07   
rebeka84
Pozdravljene!

Danes smo bili na 40 minutnem sprehodu in Uroš je lepo spančkal, pol pa mu je mamica šla kupit pleničke in 3 pidjame št.68, ker mu je št.62 mala. Danes sva ga tehtala in je težek 4900g. Zaspal je takoj po komanju okoli 20.30 niti jedel ni.

user posted image

user posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 762
15.3.2009 7:11:16   
cati
Rebeka kakšen srček user posted image

Mi pasmodanes spali od polnočipa do 6 zjutraj in ti samo na maminem mleku brez dodatkauser posted image

Lepo nedeljo vam želim prinas že sije sonček in se bomo danes zopet vozičkaliuser posted image

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 763
15.3.2009 10:42:02   
Šaki
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Majchy, jst jo precej manj oblačm. Včer naprimer je mela en bodi, štumfke in pajacka (mislm da je bil plišaST), pa čez kombinezon, pa ene tople čeveljčke. Na glavi pa eno kapco pa kapuco od kombinezona. Ko smo pršli ven je ful sonce nabiju tko da ni bla nč pokrita z kako dekco, ko smo pa bli še mal pred bajto in je sonce že mal dol padu pa sva jo še z eno dekco pokrila.
Sam morš razumet, eni so zmrzljive sorte, eni pa vročične... Moja je slednje sorte, je bla pa tud Neli...

evo jz čist enako oblečem mojo.

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 764
15.3.2009 12:32:25   
Ajvy
oj,kako smo.....jst sem danes nekaj čudne volje.....ampak bo že minilo....
ko se punci zbudita , gremo k teti na kosilo...vsi 4-je...to bo še projekt user posted image

Sazi...full super ,da vam gre tak dobro in da je Lev lepo ZArjo sprejel user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
važno, da si se malo pofočkala, me veseli....

Sunny....klepetulja, nekaj štrajkaš....
Jst sem dala  na 3 deci, kar orenk tri žlice....ne vem pa , če je prav priporočena mera cukra,.tak da ne bom pametna.....

MAjhcy..Tisa je oblečena za ven, v opravo, ki jo ima doma, potem pa čez pajacek ta- kosmat medi..pa bombažno kapico ima....to je to....
Probaj zadej na vratku....če je prešvicana al pa vrela, potem je preveč zadevčkana...če pa ne...pa ji paše...probaj, po tej orientaciji ne moreš sfalit....

Birdy...me veseli,da je še ena taka čudna......po eni strani že komaj čakam te seanse user posted image

Katjuša ..super za M...vi boste pa kmalu začeli.....

Rebeka....iiiiiiiiiiiii kak cortek je Uroš.....
ja, po kopanju pa kar dol padejo user posted image

Cati....BRAVO za tako super nočko in za mlekeca user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 765
15.3.2009 12:56:45   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

aptamil 1

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 766
15.3.2009 12:59:22   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

MAjhcy..Tisa je oblečena za ven, v opravo, ki jo ima doma, potem pa čez pajacek ta- kosmat medi..pa bombažno kapico ima....to je to....
Probaj zadej na vratku....če je prešvicana al pa vrela, potem je preveč zadevčkana...če pa ne...pa ji paše...probaj, po tej orientaciji ne moreš sfalit....

fora je da je topla,ni pa premočena....samo jaz nimam nobenga kombinzončkauser posted image user posted image user posted image jo bom pa naslednjič manj oblekla......jutr ali pa v torek se bomo pa kopali in takrat itak ne smeš ven

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 767
15.3.2009 13:48:05   
tanci29
cao..

samo na hitrco se javim

erik trenutno spi...daddy in hana sta zunaj na sprehodu...

drugače pa smo danes spali od 5h zjutrej pa do pol osmih zjutrej...sem čist zalimana
ampak erik je tokrat spal, Hana pa je prvo noč prebedela...

drugače smo pa še vedno bubančkani...sicer antibiotik pomaga samo včeraj smo spet bruhali po celem stanvanju...dopoldne je tak kot da mu nič ni popoldne pa čist druga zgodba...bomo vidli kako bo danes...jemo pa popolnoma nič...se mi spet blede kaj mu sploh ponudit kuham k zmešana pa vse leti u kanto

lepo nedeljo in uživajte danes je lep dan zunaj papa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 768
15.3.2009 14:56:53   
Ajvy
tanci, a po flaši tut neče nič??

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 769
15.3.2009 16:15:04   
claud
Dan!

Jst sm pa dons tok neki user posted image .....

Malo ful zvija od unih AD3 kapljic...tko da ji dons ne bom dala pa bom šla jutr da mi da sam une D al  kaj so...
Pa z mojim sva se pičla...Cel dan jo nosm pa jo hranm pa tolažm, on pa pride domov pa mi reče da ma od 16h do 19h neki-šraufanje ene stare kripe s sodelavcemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....mislm, vrat bi mu zavila....!!!!!!!
In od samih živcev mam dons ful mal mleka, tko da mislm da bom mogla dons dat prvič dodatek...

Tko zdj sm se spraznla, vam potožla....zdj pa nošenje naprej!

Lep pozdravček!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 770
15.3.2009 16:23:51   
rebeka84
claud kdaj pa ji daješ te kapljice? meni so svetovali da jih dajem zjutraj. no jaz še jih nisem začela dajat, bom počakala da bo star 6.tednov, to bo pa tak v četrtek.
Upam da Larisso hitro minejo krčki!user posted image

Uroš danes spet full poliva, hočem ga met na rami vsaj pol ure, pa kriči pa joka, mu ne odgovarja položaj. Mu je pa danes po dveh dneh uspelo kakat. Vsaj nekaj.
Jaz imam danes tudi manj mleka kot ponavadi, upam da bo čimprej prišlo.

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 771
15.3.2009 16:58:01   
brkn83
Pozdravljene,

kako ste kaj? Mi smo danes bili kr aktivni, smo šele zdele prišli domov. Zjutraj smo šli najprej dedija obiskat (mojga tasta), pa smo potem tam ostali še na kosilu, potem smo pa šli domov in ko smo bili na poti domov smo se še odločili, da gremo na en sprehod.

Mal kasneje vas bom pa za nazaj prebrala, grem zdej jest mal, ker sem že pošteno lačna.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 772
15.3.2009 17:07:50   
No da vidim če deluje tole???

se potem javim imamo hude hude krčeuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil cita -- 15.3.2009 17:14:41 >

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 773
15.3.2009 17:46:00   
MIHAILO
ojla punce kako ste kaj?mi smo vredu,lepo pancamo,se na 3h zbujamo.Zdaj se bomo sli pocasi kopati.vceraj smo sli na prvi sprehod z vozickom,Mihailo je zelo uzival in cel cas pancal v svoji kosari.
se nekaj slikic bom prilepila

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 774
15.3.2009 17:47:28   
MIHAILO
Rebeka ful je srcakn,Pikica tudi tvoja dva sta prava srcka...SHUKAAAAA POGRESAMO TE
Ajvy kako si kaj?Tnaci dober je da ste zda popravili racunalnik ,da lahko z nami cvekasuser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...

Nakupovanje
Ela123

Ali radi nakupujete?

Da (73%)

Ne (27%)

Število vseh glasov: 290

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!