Maksi1 -> RE: Februarčice 2009 (21.4.2009 11:42:09)
|
Dobro jutro, no, zdaj že dober dan. Naša pupka se med 23. in 7. zbudi 1x ali 2x, in sicer enkrat okrog 3.h in potem okorg 6.h. Potem pa je različno, enkrat vstane že ob 6.h, drugič potegne do 9.h. Potem spi še 1-2 urci dopoldan, potem pa je tja do 15. h budna, ko zaspi še 1-2 urci. Čeprav to popoldan je bolj spanje večkrat po 15 minut. Je pa potem budna in hoče pozornost, ko kuham večerjo in kakšenkrat je prav divje, da mi uspe vse zrihtat. Sunny - mi imamo v spalnici 19-20 stopinj in je pokrita z lahko prešito odejco, čeprav ima spodaj še eno dekco od babyfehn, na katero se je ful navezala in jo prestavljamo iz vozička v ležalnik, iz ležalnika v posteljco in nazaj. Ima pa rada, da ji je toplo. Čeprav ročke daje ven izpod dekce in so zato ponavadi mrzle. Ampak to baje nič ne pomeni. Mihajlo - [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] za 2 meseca! Nosek - zaenkrat nimamo večjih težav Kakanje - tu pa je problem, ker kaka samo 1x na teden. Pediatrinja nam je priporočala en sirup Lactecon, ki je v prosti prodaji, vendar ga še nismo rabili. Je pa rekla še, da se ni za sekirat, glede na to, da je dojena. Pa še je rekla, da raje kot aptamil naj se uporabi novalac - it, ki da pomaga pri prebavi. BarbaraGS - kaka lepa pupka je vaša. Prava princeska. Zdej pa moram it. Nisem še vseh pokomentirala, ampak moja pupka kliče. Se beremo bolj pole.
|
|
|
|